Telekom odštartuje európske turné Billie Eilish exkluzívnym koncertom v Bonne, spúšťa aj súťaž o lístky (VIDEO)

Telekom odštartuje európske turné Billie Eilish exkluzívnym koncertom v Bonne, spúšťa aj súťaž o lístky (VIDEO) Foto: Telekom

Po koncerte Borisa Brejchu na metaverzovej platforme Roblox Telekom prináša veľký hudobný zážitok aj do fyzického sveta a odštartuje európske turné svetoznámej hudobníčky Billie Eilish.

V nemeckom Bonne aj na TikToku

Telekom otvorí dlho očakávanú európsku šnúru HAPPIER THAN EVER, THE WORLD TOUR ešte pred jej oficiálnym štartom. V stredu 1. júna 2022 uvedie exkluzívny koncert v nemeckom Bonne, sídle Deutsche Telekomu.

Na špeciálnom koncerte vystúpi Billie Eilish, držiteľka Oscara a Grammy, spolu so svojím bratom Finneasom a zahrá skladby zo svojho multiplatinového debutu "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?" a najnovšieho druhého albumu "Happier Than Ever", ktorý sa dostal na vrchol hitparád.

“Vystupovanie je pre mňa veľmi výnimočná vec. Mám obrovskú radosť, že sa po takom dlhom čase budem môcť opäť spojiť so svojimi fanúšikmi v Európe," uviedla Billie Eilish.

Telekom bude celý koncert streamovať aj cez sociálnu sieť TikTok, aby si ho mohol vychutnať úplne každý.

Súťaž o lístky

Pre skalných fanúšikov pripravuje Telekom aj špeciálnu súťaž o lístky na koncert, ktorá bude prebiehať na Instagrame. Stačí sledovať sociálne siete Telekomu, zapojiť sa do súťaže a vyskúšať šťastie. Viac informácií priniesie spoločnosť v najbližších dňoch.