4ka už má aj internet či telku na doma. A na celom Slovensku!

4ka už má aj internet či telku na doma. A na celom Slovensku! Foto: 4ka

Od dnešného dňa sa zo 4ky stáva plnohodnotný telekomunikačný operátor. Kým doteraz ponúkala len mobilné služby, dnes už obslúži aj zákazníka, ktorý chce fixné internetové pripojenie na doma či televíziu. Tento zásadný prerod je jednak výsledkom januárového spojenia sesterských firiem SWAN a SWAN Mobile, ale tiež dohody so Slovak Telekomom, ktorého optickú infraštruktúru bude 4ka používať pre poskytovanie svojich služieb. Vo výsledku sú jej fixné služby takto dostupné pre viac ako milión domácnosti na celom Slovensku.

 „Už pri zlúčení SWANu so SWAN Mobile-om sme sa dohodli, že celé portfólio služieb pre domácnosti – ako fixné, tak mobilné – budeme predávať pod značkou 4ka. Pre existujúceho zákazníka sa tým nič nemení, azda okrem loga na faktúre. Pre nových zákazníkov rozširujeme predajnú sieť – fixné služby si oddnes môžu kúpiť aj v partnerských sieťach Smartshop a Mobilonline. Zároveň pri kombinácii fixných a mobilných služieb môže zákazník získať skutočne výhodnú zľavu a ušetriť až 96 eur ročne,“ hovorí predseda predstavenstva SWAN, a.s., Juraj Ondriš.

Spustenie kombinovanej ponuky mobilných a fixných služieb je treťou novinkou, ktorú dnes operátor predstavil. V prípade, ak má zákazník od 4ky aj internet na doma alebo televízne služby, získa zľavu 8 eur každý mesiac na zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA 4. Prvý zdieľaný nekonečný paušál predstavil operátor len pred mesiacom. Spoločný rodinný paušál si zdieľajú až štyria používatelia, pričom v jeho základnej podobe majú k dispozícii nekonečné minúty a SMS a tiež 4 GB dát. A to len za 44 eur. K SLOBODE 4 si môžu zákazníci dokupovať aj rôzne dátové balíky od 1 GB až po nekonečné dáta, alebo spoločné zdieľané nekonečné dáta – či už pre jednotlivcov alebo pre celú skupinu.

„Je to tak trochu veľký tresk. Naraz v jeden deň sme spustili nielen predaj služieb pod jednou značkou 4ka, čo znamená aj rozsiahly rebranding celej existujúcej predajnej siete SWANu. Odštartovali sme tiež predaj produktov v stovkách nových lokalít. A navyše sme predstavili novú výhodnú kombináciu fixno-mobilných služieb. 4ka tak potvrdila nielen svoj imidž vyzývateľa trhu a inovátora, ale aj operátora, ktorý stojí na strane svojich zákazníkov a vďaka ktorému ušetríte,“ hovorí generálny riaditeľ SWANu Roman Vavrík.

Zákazníci 4ky budú mať na celom Slovensku na výber z dvoch programov Internetu S a M už od 11 EUR mesačne a v kombinácii s 4 verziami TV služby v DUO balíku už od 17 EUR pri 24 mes. viazanosti. Overiť dostupnosť a objednať si službu môžu zákazníci na webe 4ka.sk alebo na linke zákazníckej starostlivosti 4ka na čísle 0950 950 950.

Optický internet:

Kombinácia balíkov služieb optického internetu a televízie:

Okrem toho 4ka poskytuje služby aj na vlastnej fixnej LTE/5G sieti dostupnej pre 1,1 milióna slovenských domácností v 370 mestách a obciach na Slovensku. Všetky služby si zákazníci môžu objednať aj cez www.4ka.sk.
Služby pre firemnú klientelu bude operátor aj naďalej poskytovať pod značkou SWAN.

Aké služby do domácnosti 4ka od 12. 5. poskytuje: