Nová pieseň Shakiry, v ktorej si uťahuje zo slávneho futbalistu, zlomila rekord na YouTube (VIDEO)

Nová pieseň Shakiry, v ktorej si uťahuje zo slávneho futbalistu, zlomila rekord na YouTube (VIDEO) Reprofoto youtube Bizarrap

Nová pieseň kolumbijskej speváčky Shakiry o jej bývalom partnerovi, slávnom futbalistovi Gerardovi Piquém, s ktorým sa vlani rozišla, trhá rekordy na YouTube. Videoklip k skladbe Out of Your League (Mimo tvoju ligu) za 24 hodín nazbieral okolo 75 miliónov zhliadnutí, čo z neho na tomto serveri robí najsledovanejšou latinskoamerickou piesňou za jediný deň, tvrdí web BBC News.

Shakira v piesni spomína Piquého novú partnerku, kvôli ktorej sa podľa španielskych médií rozpadol ich vzťah. "Mám cenu dvoch dvadsaťdvaročných dievčat. Vymenil si Ferrari za (Renault) Twingo, vymenil si Rolex za Casio," spieva popová hviezda. Štyridsaťpäťročná speváčka sa s 35-ročným Piquém rozišla vlani po viac ako desať rokoch spoločného života. Pár má spolu dve deti.

Speváčka v skladbe tiež poznamenala, že „vlčica ako ona nie je pre zelenáčov“. "Bola som mimo tvoju ligu, a preto si s niekým, kto je ako ty," spieva a naznačuje, že jej bývalý, ktorý miluje posilňovňu, by mal tiež stráviť trochu času trénovaním svojej hlavy.

Okrem slovných hračiek na adresu Piquého a jeho novej priateľky sa Shakira zmieňuje aj o svojej svokre, médiách a pretrvávajúcich problémoch so španielskymi finančnými úradmi, ktoré tvrdia, že nezaplatila 14,5 milióna eur na daniach. "Zanechal si ma so svokrou ako susedkou, s médiami pri mojich dverách a s dlhom," spieva v piesni.

Podľa španielskych prokurátorov žila Shakira so svojou rodinou v rokoch 2012 až 2014 v Barcelone, čo znamená, že za tieto roky mala v Španielsku zaplatiť daň zo svojich celosvetových príjmov. V prípade jej odsúdenia požadujú osem rokov za mrežami a pokutu vo výške viac ako 23 miliónov eur. Speváčka však obvinila finančné úrady v krajine, že proti nej vedú "štvavú mediálnu kampaň", a trvá na tom, že im nič nedlhuje.

Píseň na YouTube do dnešného rána nazbierala viac ako 63,5 milióna zhliadnutí, čím sa stala najsledovanejším novým latinskoamerickým videoklipom v histórii tejto platformy a dostala sa na titulné stránky novín po celom svete. Štvorminútová popová skladba je prvým spoločným počinom Shakiry a argentínskeho producenta a DJ Bizarrapa.

Nie je to prvá pieseň Shakiry o rozchode s Piquém. Skladba Monotonia vyšla pred troma mesiacmi, ale bola skôr o zlomenom srdci ako o pomste. Piqué na nový hit nereagoval.