O2 má novú platformu pre O2 TV s novým vizuálom, pribudli nové funkcie

O2 má novú platformu pre O2 TV s novým vizuálom, pribudli nové funkcie Foto: O2

O2 o niekoľko dní prinesie zákazníkom novú platformu pre službu sledovania televízie O2 TV. O2 TV s novou platformou bude pre televíznych divákov dostupná od 19. apríla 2023.

Nová platforma O2 TV so sebou prinesie kvalitnejšie triedenie obsahu a lepšiu stabilitu a kapacitu. "O2 TV prinesie digitálnu televíziu na cloudovej infraštruktúre, v modernom dizajne, s užívateľsky príjemným prostredím a intuitívnym ovládaním. Technologicky vyspelejšia platforma vytvorila väčší priestor aj pre nové funkcionality. O zmene bude O2 svojich zákazníkov priamo a podrobne informovať," avizuje operátor v tlačovej správe.

 

Zákazníci nájdu na hlavnej obrazovke prehľadne zobrazenú ponuku jednotlivých staníc a výber najlepších filmov a seriálov. Vybrať si tiež môžu, čo chcú pozerať podľa jednotlivých kategórií ako napríklad Dokumenty, Krimi, Slovenská a Česká alebo Detská tvorba.

Samozrejmosťou bude zastavenie prehrávania, pretáčanie dopredu alebo dozadu a nahrávanie programov.

Zákazníci si budú môcť O2 TV aplikáciu inštalovať na 30 zariadeniach. O2 TV budú môcť súčasne pozerať na 2 pri O2 TV Mini a 4 pri O2 TV zariadeniach.

S novou O2 TV prichádzajú aj nové verzie aplikácií na sledovanie O2 TV, ktoré sa automaticky zaktualizujú na smart TV Samsung, LG a OS Android TV. Pri mobilných zariadeniach so systémom iOs a Android je potrebné si mobilnú aplikáciu manuálne stiahnuť.

Zmenou prejde aj prihlásenie do novej O2 TV, kde sa zákazníci budú môcť prihlásiť rovnakým spôsobom a s rovnakými údajmi ako do zákazníckej zóny Moje O2. Už v týchto dňoch O2 informuje svojich zákazníkov o zmene platformy a spôsobe prihlásenia, ktoré budú zákazníkom fungovať už od 19. apríla 2023.