V O2 si môžete uplatniť príspevok 350 € na kúpu notebooku alebo tabletu

V O2 si môžete uplatniť príspevok 350 € na kúpu notebooku alebo tabletu Ilustr. foto: O2

Spoločnosť O2, ktorá sa dlhodobo snaží prispievať k digitálnej gramotnosti na Slovensku, sa zapojila do štátneho projektu na podporu rozvoja digitálnych zručností slovenských žiakov - Digitálny žiak. Od 27. júna 2023 si môžu návštevníci O2 predajní uplatniť príspevok 350 € na vybranú ponuku notebookov a tabletov v ktorejkoľvek predajni O2 na Slovensku.

O2 od 27. júna 2023 ponúka zariadenia v rámci programu Digitálny žiak, v rámci ktorého dostanú žiaci 1. ročníkov stredných škôl, ako aj žiaci zo sociálne slabších rodín príspevok od štátu vo výške 350 € na kúpu nového notebooku alebo tabletu s klávesnicou.

Ako si uplatniť v O2 príspevok 350 € v rámci projektu Digitálny žiak

Zákazník dostane, po zaregistrovaní sa v projekte Digitálny žiak a potvrdení registrácie, do emailu alebo SMS validačný kód, potrebný pre získanie príspevku 350 €. Ten si môže následne uplatniť v ktorejkoľvek O2 predajni na Slovensku a použiť ho na nákup notebookov alebo tabletov, ktorých zoznam nájde na www.o2.sk/digitalny-ziak a ku ktorým si môže navyše dokúpiť aj slúchadlá O2 pods za jedinečnú cenu 2 €. Zákazník si môže z ponuky vybrať aj drahšie zariadenie a rozdiel doplatiť, alebo si vyberie lacnejšie zariadenie a dokúpi si napríklad príslušenstvo k zariadeniu do úplného využitia príspevku.

Viac informácií o projekte Digitálny žiak nájdete na www.digitalnyziak.sk.