Novou social media agentúrou 365.bank sa stala Elite / Monday Lovers

Novou social media agentúrou 365.bank sa stala Elite / Monday Lovers Ilustr. foto: 365bank

O rozvoj značky 365.bank na sociálnych sieťach a v online prostredí sa bude po novom starať Elite / Monday Lovers, ktorá sa stala víťazom tendra na social media agentúru a nahradí tak doterajšiu agentúru Hype. Predmetom spolupráce 365.bank s Elite bude strategické uchopenie značky vzhľadom na jej súčasné DNA a pretavenie do konkrétnych kreatívnych online projektov.

„Vítam kolegov z agentúry Elite / Monday Lovers v našom brand teame. V rámci výberového konania sa zo všetkých zúčastnených práve Elitu podarilo najlepšie porozumieť a uchopiť značku 365.bank vzhľadom na jej aktuálne hodnoty, ale najmä so zreteľom na jej budúce rozvíjanie v súlade s nimi. Za celý náš komunikačný tím sa tešíme na spoluprácu a na nový vietor, ktorý nám Elite prinesie. Zároveň ďakujeme agentúre Hype za doterajšiu veľmi dobrú spoluprácu a spoločné projekty,“ povedala Tereza Molnár, brand & CX director v 365.bank.

Agentúra Elite / Monday Lovers podľa vyjadrenia banky v rámci sociálnych sietí plynulo nadviaže na strategické smerovanie značky v súlade s jej pozicioningom „Banky pre dnešných ľudí“. V brandovej komunikácii je to najmä podpora kľúčových celospoločenských tém, ktorými sa snaží banka reflektovať aktuálnu situáciu a potreby spoločnosti. Z hľadiska produktovej komunikácie nadviaže na nosný komunikačný koncept banky „Jednoduchšie, ako ste čakali“, ktorý odštartovala vlani v septembri spotom v štýle sitkomu s hercami Milanom Ondríkom a Martinom Nahálkom.

„365.bank nám bola sympatická už roky. Nielen značkou ako takou, challengerským prístupom, ale aj názormi a komunikáciou rôznych projektov, ktoré v minulosti realizovala. Pozvánka do tendra nás preto potešila a od prvého dňa máme pocit, že sme v mnohých smeroch zladení. Fungujúca chémia je základným kameňom funkčných vzťahov a úspešnej spolupráce. Ako sa vraví, sadli sme si a ideme na to,“ vraví Peter Šurín, Strategy Director Elite / Monday Lovers.

Agentúra Elite / Monday Lovers pôsobí na slovenskom trhu už 17 rokov, počas ktorých získala správou sociálnych sietí a produkcie reklamných kampaní či spotov bohaté skúsenosti u klientov ako Slovnaft, Harmony, Orange, O2, ZSE a iných.