O2 ako prvý operátor na Slovensku zaradil smartfóny Pixel od spoločnosti Google do svojej ponuky

O2 ako prvý operátor na Slovensku zaradil smartfóny Pixel od spoločnosti Google do svojej ponuky

O2 zaradilo do svojej ponuky najnovšie smartfóny od spoločnosti Google, ktoré sú vybavené pokročilými fotoaparátmi, vylepšeným výkonom a užitočnými AI funkciami. Zákazníci si budú môcť v O2 zakúpiť modely Pixel 8a, Pixel 9, Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL v rôznych pamäťových a farebných variantoch.

Smartfóny Pixel budú v O2 dostupné v rôznych variantoch – vrátane najnovších modeloch s rôznymi farebnými možnosťami a úložnými kapacitami. Okrem vynikajúcich hardvérových parametrov získajú zákazníci tiež prístup k jazykovým modelom Gemini a umelej inteligencii Google. Navyše budú mať k dispozícii najnovšie aktualizácie Androidu, ktoré zabezpečujú bezpečnosť a najnovšie funkcie, a to po dobu siedmich rokov.

Smartfóny Pixel budú v O2 dostupné za zvýhodnených podmienok, vďaka ktorým môže zákazník získať odmeny v hodnote až do 563 eur, viac pamäte a bonus 204 eur pri odkúpení starého telefónu. Okrem toho s každým zakúpeným telefónom Pixel 9, Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL získajú noví používatelia službu YouTube Premium na 3 mesiace bezplatne a program Fitbit Premium na 6 mesiacov bezplatne. S každým zakúpeným telefónom Pixel 9 získajú noví používatelia aj službu Google One AI Premium 2 TB na 6 mesiacov bezplatne. Pre nových používateľov Google One je s telefónmi Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL pripravená služba Google One AI Premium bezplatne až na jeden rok.

Telefóny Pixel 9 a Pixel 9 Pro XL je možné si preobjednať od 14. augusta. Telefóny Pixel 9 a Pixel 9 Pro XL budú v O2 dostupné od 22. augusta 2024 a model Pixel 9 Pro bude dostupný v priebehu septembra.

Viac informácií o smartfónoch Pixel nájdete tu.