ADMA má nových členov

ADMA má nových členov ADMA

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA), ktorá zastrešuje digitálnu komunikáciu na Slovensku, sa rozširuje.

 

 

Jej novými členmi sa stávajú Elite Solutions, Pizza SEO a PS:Digital, informuje asociácia v tlačovej správe.

Elite Solutions sú odborníci na netradičné technologické riešenia, ktoré zjednodušia predaj či službu. Pôsobia na poli mobilných aj facebookových aplikácií, webstránok a 3D vizualizácií, komunikačnej stratégie či sociálnych médií. Na trhu pôsobia od roku 2009. „Radi sa budeme zapájať hlavne v edukácii a rozvoji nových talentov, keďže tam bežná akademická príprava mladých ľudí zatiaľ zlyháva," povedal Peter Šurín, Strategy planner Elite Solutions.

Pizza SEO je konzultačná agentúra, ktorá sa venuje komplexnej viditeľnosti pre malé i veľké firmy: SEO, marketing v sociálnych sieťach a výkonnostný marketing. Klientom ponúkajú aj webovú tvorbu. Od vzniku Pizza SEO v roku 2006 pracuje pre viaceré domáce firmy aj pre medzinárodných klientov vo viacerých krajinách EÚ.
„Členstvo v ADMA berieme ako príležitosť nadviazať  bližšie kontakty s inými online marketingovými či digitálnymi agentúrami na slovenskom trhu," povedal Ján Laurenčík, spolumajiteľ a senior konzultant Pizza SEO

PS:Digital ako najmladšia slovenská digitálna agentúra vznikla v roku 2014. Pozicionuje sa ako "digitálny sprievodca", poskytuje najnovšie trendy v oblasti digitálneho marketingu a online inovácií.

„Je pre nás cťou, že sa naši priatelia a zároveň konkurenti z ďalších agentúr rozhodli prijať nás do svojich radov," povedal Peter Šebo, CDO PS:Digital.

Členmi asociácie sú aj Adbee digital, B2B Group, Core4, Digita.sk, Paravan interactive, Riesenia.com, SCR Interactive, Triad Advertising, Visibility a Zaraguza.