Vznikol nový web inStory.sk ako brat bulvárneho VIPstory.sk

Vznikol nový web inStory.sk ako brat bulvárneho VIPstory.sk

Aktivity českej mediálnej spoločnosti Scandal Media Group na Slovensku sa rozširujú.

 

 

Spoločnosť Scandal Media Group spustila na jar na Slovensku v spolupráci so Štefanom Šperkom bulvárny web VIPstory.sk. Šperka bol v minulosti vedúcim oddelenia šoubiznisu v Novom Čase a neskôr aj v Plus 1 deň.
Pri štarte VIPstory.sk spoločnosť Scandal Media Group dodala technické zázemie, know how a cast content.

 

Archív Š.Š.

V lete redakcia spustila aj sesterský online denník inStory.sk.

„Chceme prinášať širšie spektrum informácií, a preto sme sa rozhodli rozšíriť naše pôsobenie aj do iných oblastí ako je šoubiznis. Naša nová stránka instory.sk má 4 rubriky: politika, správy, šport a auto/moto. Podnet na vytvorenie nového portálu inStory prišiel aj od našich čitateľov, ktorí nám písali, že im chýbajú aj kauzy z oblastí spravodajstva, či politiky," povedal pre Omédiách.com šéfredaktor webu Šperka, ktorý web označil ako spoločensko-politický.

 

Podľa výberu tém a jednoduchého štýlu písania je to bulvárny web zameraný na politikov. Má napríklad takéto články: Fico s Weissom na retro fotke: Aj mladí komunisti mali svoje sny!, Richard Raši v plavkách: Je toto najsexi primátor na Slovensku?, Šťastná novinka u Kaliňákovcov: Minister vnútra bude opäť otcom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na bulvárnom webe VIPstory.sk v septembri Šperka spúšťa aj vlastnú reláciu s názvom DoNAHA! "Bude o spovedaní celebrít. Pôjde o rozhovor tvárou v tvár a cieľom relácie bude ukázať hviezdy šoubiznisu, politiky, ale aj iných oblastí tak, ako ich málokto vidí," povedal Šperka.

VIPstory.sk aj inStory.sk je po grafickej stránke podobný českým webom super.cz a extra.cz. Sesterským webom vipstory.sk je vipstory.cz, ktorý funguje v Česku a spadá tiež pod spoločnosť Scandal Media Group, za ktorou sú Karel Vágner a Vítek Koldinský. Spoločnosť za zaoberá aj PR aktivitami, patrí jej agentúra S!360, PR agentúra Fruit Factory, digitálna agentúra Programmatic Media, a ďalšie. K ďalším činnostiam Scandal Media Group patria aj vydavateľské aktivity spoločnosti Scandalist a e-commerce projekt BonAffaire. Súčasťou ich portfólia sú aj podiely v spoločnosti DALTEN Media a fotobanke Profimedia.