Michaela Kováčik Grendelová už nepracuje pre Širokého

Michaela Kováčik Grendelová už nepracuje pre Širokého Foto: SPRmedia.eu

Michaela Kováčik Grendelová bola PR manažérkou a hovorkyňou firiem Juraja Širokého od roku 2011.

 

 

Kováčik Grendelová už nepracuje v spoločnosti Druhá strategická. V minulosti pôsobila vo viacerých médiách a robila PR pre mnohé športové podujatia aj športovcov. V roku 2011 riadila komunikáciu a mediálnu prezentáciu Majstrovstiev sveta IIHF v hokeji 2011 v Bratislave a Košiciach.

Z Druhej strategickej odchádza po vzájomnej dohode.

"Od nového roku sa chcem sústrediť na iné projekty, najmä na vlastnú spoločnosť SPR media, ktorá poskytuje služby v oblasti PR a mediálnej komunikácie prevažne v oblasti športu," povedala pre Omédiách.com.

Michaela Kováčik Grendelová vyštudovala žurnalistiku a germanistiku na Univerzite Komenského v Bratislave a na univerzite v nemeckom Koblenzi. Od roku 1997 pracovala vo viacerých médiách – denníku Šport, rádiu Expres, rádiu Viva (ako šéfeditorka programu) a TV Markíza (vrátane webu www.tvnoviny.sk), bola šéfredaktorkou časopisu Travel In. Ako redaktorka sa pravidelne zúčastňovala viacerých vrcholových podujatí – tenisových grandslamových turnajov Wimbledon a Roland Garros, zápasov Davis Cupu a Fed Cupu, majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní, plávaní, džude a ďalších.