Tesco má novú šéfku komunikačného oddelenia a novú PR manažérku

Tesco má novú šéfku komunikačného oddelenia a novú PR manažérku Foto: Tesco

Oddelenie komunikácie a kampaní v obchodnom reťazci Tesco Slovensko aktuálne riadi Veronika Bush. Novou PR manažérkou je Lucia Poláčeková. 

 

 

Veronika Bush na poste vystrieda Zuzanu Lošákovú. „Úlohou Veroniky bude riadiť komunikačné oddelenie a zastrešiť strategické otázky týkajúce sa vzťahov s médiami, komunikácie pre kolegov, vzťahov s vládou, ako aj oblasti spoločenskej zodpovednosti. Zároveň je správkyňou Nadácie Tesco," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Lucia Poláčeková je novou manažérkou PR a externej komunikácie spoločnosti Tesco. „Úlohou Lucie bude komunikovať s médiami, pripravovať komunikačné stratégie a podporovať projekty spoločnosti," píše spoločnosť.

Veronika Bush nastúpila do spoločnosti Tesco v novembri 2016 na pozíciu manažérky externých vzťahov a spoločenskej zodpovednosti (Government Affairs & CSR). Počas rokov 2011 až 2016 zastávala rôzne pozície v štátnej sfére vrátane vedúcej oddelenia európskych vzťahov či oddelenia spolupráce s krajinami V4 na Ministerstve obrany SR.
Vyštudovala medzinárodné vzťahy na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a Friedrich Schiller Univerzite v Nemecku.

Lucia Poláčeková od júna 2014 pracovala v spoločnosti Tesco ako manažérka komunikácie pre kolegov. V rokoch 2012 a 2014 pôsobila na komunikačnom oddelení internej komunikácie v spoločnosti Orange. Predtým bola zodpovedná za internú a externú komunikáciu spoločnosti Dell, kde pracovala sedem rokov na pozícii PR špecialista. Vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave.