Národné tenisové centrum zmenilo názov

Národné tenisové centrum zmenilo názov Foto: Axa

Národné tensivoé centrum má nového reklamného partnera a s ním mení aj svoj názov.


Skupina AXA Česká republika a Slovensko uzatvorila partnerstvo so Slovenským tenisovým zväzom a Národným tenisovým centrom. Výsledkom je celoročná spolupráca a pomenovanie bratislavskej NTC arény po skupine AXA. Národné tenisové centrum tak bude v roku 2019 niesť oficiálny názov AXA aréna NTC, informuje skupina.

 "Šport je nepochybne najdostupnejší spôsobom prevencie zdravia. Aj preto sme pre tento rok vybrali niekoľko projektov, ktorými chceme prispieť nielen k diskusiám o zdravom životnom štýle, ale aj k samotnému aktívnemu prístupu bežnej slovenskej populácie k tejto téme, vrátanie našich klientov, zamestnancov a finančných poradcov. Jednou z týchto aktivít je aj spolupráca s NTC a Slovenským tenisovým zväzom. Teší ma, že sa v NTC bude športovať pod logom skupiny AXA,“ hovorí Peter Socha, zástupca generálneho riaditeľa a riaditeľ distribúcie a správy aktív skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

Nové logo s novým názvom bude nielen pred hlavným vstupom, ale aj v interiéri a exteriéri tenisového centra a bude sa uvádzať vo všetkých oficiálnych tlačových materiáloch NTC a taktiež na lístkoch športových a kultúrnych podujatí, ktoré sa tu budú konať.