Obchod s teniskami podporil LGBTQ komunitu špeciálnou akciou (FOTO)

Obchod s teniskami podporil LGBTQ komunitu špeciálnou akciou (FOTO) Foto: FTSHP

Tenisky vo farbách dúhy aj tričká a ďalšie produkty.

Spoločnosť Footshop, ktorá predáva topánky rôznych značiek a aj oblečenie, má v tomto mesiaci špeciálnu ponuku. Počas dúhového júna, mesiaca vyhláseného komunitou LGBTQ ako Pride Month, sa do predaja dostala špeciálna „dúhová“ kolekcia. Firma na všetkých komunikačných kanáloch komunikuje presadzovanie tolerantnej spoločnosti. Zároveň v každej krabici s Pride topánkami zákazníci nájdu aj špeciálny náramok vyjadrujúci podporu všetkým ľudom bez rozdielu.
Foto: footshop.sk

„Každý z nás má za sebou jedinečný príbeh, vlastné zázemie, skúsenosti a presvedčenie. Tieto rozdiely vytvárajú farebné prostredie a rôznorodú partiu ľudí naplnenú príležitosťami a ambíciami. Všetci však milujú tenisky. Niekto preferuje Nike, iný zas dýcha pre adidas! No spoločne ich spája vzájomný rešpekt. Pri príležitosti Pride Month aj Footshop oslavujeme, kým sme a to, ako nás rôznorodosť obohacuje špeciálnou „dúhovou“ kolekciou,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Foto: footshop.sk


„Footshop nie je len obchod plný tenisiek, ale aj komunita, ktorá sa snaží spájať kultúry a subkultúry, skupiny aj jednotlivcov v jednu veľkú rodinu. Ide o platformu, ktorá chce inšpirovať svet okolo nás. Za tým všetkým sa skrýva veľká zodpovednosť, nie len voči naším fanúšikom, ale aj voči svetu. Rozhodli sme sa túto zodpovednosť prijať v plnom rozsahu a šíriť to, čo považujeme za najdôležitejšie – toleranciu a otvorenosť,“ povedal Boris Belluš, brand manažér zo slovenského Footshopu. „Veríme, že naši fanúšikovia sú s nami, a tak rovnako ako celý tím Footshopu rešpektuje každého bez predsudkov a takého, aký je,“ dodal Belluš.