Bezkonkurenčná ponuka: Nekonečné dáta v celej SR pre Štvorkárov na leto

Bezkonkurenčná ponuka: Nekonečné dáta v celej SR pre Štvorkárov na leto Foto: Swan

Jediný slovenský mobilný operátor už tretie leto za sebou prináša pre svojich verných aj nových zákazníkov skutočne atraktívnu ponuku, vďaka ktorej nebudú musieť riešiť spotrebu dát vo svojich telefónoch či tabletoch. Preto Dátová hliadka 4ky zasahuje aj toto leto a urobí všetko preto, aby nikto neostal bez dát, kreditu a hlavne nekonečnej zábavy. Stačí, aby si aktivoval nový paušál a nastavil úhradu služieb z platobnej karty, automaticky dostane nekonečné dáta v celej SR.


Štedrú porciu nekonečných dát v celej SR môže získať toto leto naozaj každý. Stačí, ak si zákazník od 1.7. do 31.8. kúpi alebo už má aktivovanú kombináciu paušálu SLOBODA+ dáta v sieti 4ka alebo paušál SLOBODA DÁTA a má nastavenú automatickú úhradu SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA.

„Takto chutí SLOBODA v dobe dátovej. Kamkoľvek na Slovensku sa pohnete, takmer odvšade môžete byť v kontakte so svojimi blízkymi, surfovať na webe či prejaviť svoju kreativitu na sociálnych sieťach. Navyše, aktivovaním automatickej úhrady z platobnej karty máte úplný komfort s platením a svoju spotrebu vždy pod kontrolou. Možnosť ochutnať nekonečnú SLOBODU máte len v 4ke,“ vysvetľuje princíp letnej ponuky mobilného operátora vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

Nový zákazník nekonečné dáta v celej SR získa, ak si kúpi 4ka SIM kartu a ktorýkoľvek nový paušál SLOBODA+ balík dáta v sieti 4ka, prípadne nový paušál SLOBODA DÁTA. Stačí od 1. júla do 31. augusta 2019 zaslať SMS v tvare PLUS na číslo 950.

Aj existujúci zákazník môže mať toto leto nekonečné dáta v celej SR. Benefit získa za rovnakých podmienok pri prvej aktivácii paušálu počas trvania kampane. Stačí mať počas letných prázdnin aktívny alebo si zakúpiť niektorý z nových paušálov SLOBODA+ dáta v sieti 4ka, mať aktivovanú automatickú úhradu SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA z platobnej karty a uhradiť obnovu SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA z platobnej karty. Všetko si zákazník nastaví pohodlne v Mojej zóne, kde prihlásenie alebo vytvorenie konta zvládne za pár minút každý. Čím skôr tak urobí, tým dlhšie si toto leto vychutná nekonečné dáta v celej SR, to znamená nielen v 4G sieti operátora 4ka, ale aj v 3G sieti obchodného partnera Orange Slovensko.

„Zadaním platobnej karty a nastavením 4ka SMART platieb získa zákazník ďalší benefit navyše. Stačí si ich raz nastaviť a už sa o nič nemusí starať. Ide o nový, moderný spôsob a kvalitu platieb za služby mobilného operátora. Všetko zbehne úplne samo, tak, aby zákazník vždy mohol naplno využívať služby 4ky a nemusel nikam chodiť,“ dodáva M. Jánošík.

Optimálne nastavenie 4ka SMART platieb znamená, že sa zákazníkovi mesačný poplatok za služby uhradí automaticky z platobnej karty a nemusí sa o nič starať. Zároveň ho takéto nastavenie chráni pred tým, aby ostal bez kreditu, ktorý môže potrebovať napríklad na zakúpenie parkovného, lístkov na vlak či MHD, alebo iné služby. V prípade poklesu kreditu pod dve eurá, mu operátor s jeho vedomím dobije z karty ďalšie štyri eurá.


„Všetko je maximálne bezpečné. Údaje z platobnej karty sa ukladajú v našej partnerskej banke tak, ako pri každej inej platbe platobnou kartou, napríklad v kamennej predajni. O každej transakcii zákazníka vždy notifikujeme SMS správou. V Mojej zóne si navyše vie nastaviť aj mesačný limit, takže viac za mesiac neminie. To často využívajú rodičia pri platbe za mobilné služby pre svoje deti,“ vysvetľuje M. Jánošík.

Pre všetkých, ktorí si počas zvýhodnenej ponuky v Mojej zóne nastavia úhradu obnovy SLOBODY+ alebo SLOBODA DÁTA priamo z platobnej karty Mastercard/Maestro má 4ka bonus navyše. Nekonečné leto si vychutnajú o mesiac dlhšie ako ostatní, teda až do 31.10.2019.