Spoločnosť O2 má nového Riaditeľa financií

Spoločnosť O2 má nového Riaditeľa financií Foto: O2

Najvyššie vedenie spoločnosti O2 na poste Riaditeľa financií posilní Tomáš Kimlička. Vo funkcii nahrádza dlhoročného CFO Martina Klímeka, ktorý od 1.januára 2020 prijal pracovné výzvy v Českej republike.

 

O zmene vo vedení informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„O2 považujem za inovatívnu spoločnosť postavenú na jasných hodnotách, ktoré si myslím predurčujú jednu z najlepších zákazníckych skúseností na trhu. Som úprimne rád, že sa môžem stať súčasťou tohto úspešného príbehu,“ hovorí Tomáš Kimlička.

„Som veľmi rád, že vedenie a náš tím od februára posilní Tomáš Kimlička, ktorý má v oblasti financií dlhoročné skúsenosti, pričom finančne riadil práve mnohé dynamicky rastúce spoločnosti. Nepochybujem, že práve v našej firemnej kultúre, kde sa radi pozeráme na veci inak, zúročí tieto skúsenosti a bude nielen prínosom, ale zapadne aj hodnotovo,“ hovorí Peter Gažík, CEO O2 Slovakia.

Tomáš Kimlička prichádza do O2 od 1. februára. Má viacročné pracovné skúsenosti na manažérskych pozíciách v oblasti finančného riadenia v rôznych spoločnostiach ako Tatry Mountain Resorts či SkyEurope Airlines. Venoval sa predovšetkým implementácii nových procesov a systémov vo finančnom riadení a pokrýval komplexné oblasti účtovníctva, controllingu, procurementu a IT.

Tomáš Kimlička vyštudoval odbor Účtovníctvo a audit na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave.