Na Digital PIE 2020 sa “pobije” 44 agentúr

Na Digital PIE 2020 sa “pobije” 44 agentúr

Registrácia prác do Digital PIE 2020 je uzatvorená. Do súťaže pre digitálnych marketérov sa prihlásilo spolu 44 agentúr so 147 prácami. Z prihlásených agentúr bolo 15 členov ADMA, 6 zo združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia a 23 nezávislých digitálnych agentúr.

Súťaž Digital PIE už po štvrtý raz organizujeme my - Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) spoločne s organizátorom RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz. Aj v tomto roku je naším partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Cieľom súťaže je prostredníctvom špecializovanej a kmeňovej poroty komplexne ohodnotiť najlepšie projekty v oblasti digitálneho marketingu vytvorené slovenskými subjektmi za uplynulý kalendárny rok. Súťaž je určená len pre projekty z oblasti digitálnej komunikácie na Slovensku. Adaptácie zahraničných projektov budú zaradené do súťaže len vtedy, ak je jednoznačne preukázaný prínos slovenskej agentúry alebo autora a projekt bol určený aj pre slovenský trh.

Digital PIE má opäť tri kategórie: 
• Performance - výkon kampaní
• Idea - originalita nápadu
• Execution - spracovanie nápadu

Združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia prichádza so špeciálnym ocenením DIGITAL MEDIA SOLUTION, ktorého cieľom je oceniť a zviditeľniť inovatívne, hodnotné a úspešné digitálne mediálne riešenia z oblasti slovenského digitálu.

 Počas nasledujúcich 2 týždňov bude prebiehať zasadnutie Špecializovanej poroty, ktorá má za úlohu vytvoriť tzv. longlist, t.j. odporúčané práce pre Kmeňovú porotu. Tá následne vytvorí shortlist a udelí Nominees a Digital PIEs.

Odovzdávanie cien Digital PIE a afterparty sa uskutoční 6. marca 2020. O tom, kde sa slávnostný galavečer bude konať, vás budeme včas informovať.