Kníhkupectvo Panta Rhei sa spája s lokálnymi gastro-prevádzkami

Kníhkupectvo Panta Rhei sa spája s lokálnymi gastro-prevádzkami

Predajca kníh na Slovensku, Panta Rhei, sa v mesiaci máj spája s lokálnymi gastro-prevádzkami po celom SR v rámci podporného projektu Spájame dobré jedlo s dobrými knihami.

Gastro prevádzky patria do skupiny, ktorých sa svetová pandémia citeľne dotkla. Kníhkupecká sieť Panta Rhei sa im preto rozhodla pomôcť a oslovila lokálne gastro-prevádzky, ktoré mali doteraz zriadené len výdajné okienko či zavedenú donáškovú službu. píše spoločnosť v tlačovej správe.

Táto aktivita má pomôcť prevádzkam pri ich opätovnom „štartovaní“. Kampaň sa spustila 6. 5. a končiť bude 29. 5. Prebiehať bude tri krát do týždňa; pondelok, stredu a piatok.

„Tento projekt je založený na vzájomnej pomoci a prepájaní zákazníkov dvoch rozličných segmentov. Jeho cieľom je zviditeľniť kvalitné lokálne reštaurácie, bistrá a kaviarne knižným fanúšikom a naopak, fanúšikov dobrého jedla priblížiť viac k dobrým knihám,“ povedal Miloš Božek, výkonný riaditeľ Panta Rhei.

V praxi to vyzerá tak, že gastro-prevádzkam knižná sieť dodá záložky, ktoré obsahujú DARČEK – kód pre zákazníka so zľavou na knižné tituly na eshope www.pantarhei.sk. Papierové záložky budú prevádzky prikladať/baliť k objednávkam im určený deň. Počas tohto dňa je daná prevádzka jedinou v svojom regióne, ktorá poskytuje svojim zákazníkom tento knižný benefit.

Každej gastro-prevádzke Panta Rhei pripraví balíček určený na komunikáciu, kde sa odprezentuje logo gastro-prevádzky pre lepšie odkomunikovanie na sociálnych sieťach.

Panta Rhei zas odkomunikuje svojim knižným fanúšikom všetky gastro-prevádzky, ktoré sa do projektu zapojili.

Darček k obedovému menu, hamburgeru alebo „take-away“ káve bude motiváciou a pridanou hodnotou pre ľudí z okolia danej gastro-prevádzky, aby vyskúšali a tým podporili kvalitný slovenský podnik, píše spoločnosť.