Kníhkupecká sieť Panta Rhei má nového šéfa

Kníhkupecká sieť Panta Rhei má nového šéfa Foto: Vladimír Tomko, Panta Rhei

Od 1. júla 2020 došlo k zmene vo vedení v spoločnosti Panta Rhei.

Svoje desaťročné pôsobenie na pozícii výkonného riaditeľa ukončil Miloš Božek, ktorý odchádza zo spoločnosti so zámerom venovať sa súkromným záležitostiam. Informuje spoločnosť v tlačovej správe.
Na jeho pozíciu 1. júla 2020 nastúpil Vladimír Tomko, ktorý tri roky Kaufland v Chorvátsku a predtým pôsobil vo vedení slovenského Lidla.

„Hneď na úvod musím zablahoželať Milošovi Božekovi za kvalitné vedenie Panta Rhei. Je pre mňa cťou prebrať riadenie Panta Rhei a zároveň výzvou obhájiť prvenstvo v knižnom sektore na Slovensku. Verím, že moje bohaté skúsenosti z maloobchodu budem vedieť využiť v maximálnej možnej miere. Teším sa na nových kolegov, naše spoločné výzvy a ciele,“ povedal nový generálny riaditeľ Panta Rhei Vladimír Tomko.

„Bolo mi skutočne cťou pracovať pre Panta Rhei. Pracoval som s fantastickým produktom, s knihami, ku ktorým som mal vždy veľmi blízko. Počas môjho pôsobenia v Panta Rhei som stretol množstvo skvelých ľudí aj vďaka ktorým sa stala sieť Panta Rhei jednotkou na trhu. Želám si, aby sa knihy na Slovensku predávali stále lepšie, a samozrejme v Panta Rhei. Zároveň želám môjmu nástupcovi a mojím kolegom, aby pokračovali v tom čo robia, pretože práca ktorú robia výborne, ide z ich srdca,“ hovorí Miloš Božek bývalý výkonný riaditeľ Panta Rhei.

„V prvom rade by som rád v mene konateľov poďakoval Milošovi Božekovi za jeho vedenie firmy. Zároveň držím palce nástupcovi Vladimírovi Tomkovi a verím, že bude pre našu firmu prínosom. Má množstvo skúsenosti s riadením rôznych spoločností, takže musím povedať, že po našich spoločných a dlhých diskusiách som presvedčený, že Panta Rhei bude v dobrých rukách,“ hovorí Ladislav Bödők, zakladateľ Panta Rhei.

Panta Rhei je sieť kníhkupectiev na Slovensku, má 60 kamenných predajní a eShop www.pantarhei.sk.