Spoločnosť Mars má nového manažéra trhu pre Slovensko

Spoločnosť Mars má nového manažéra trhu pre Slovensko Foto: Mars

Spoločnosť Mars, jeden z popredných svetových výrobcov cukroviniek, potravín a výživy pre domácich miláčikov, menovala za nového manažéra trhu pre Slovensko Radovana Veselého. Pozíciu preberá po Daniele Hlaváčkovej, ktorá sa v rámci Marsu posúva na post Demand riaditeľky pre strednú Európu, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Radovan Veselý nastúpil do spoločnosti Mars v roku 2012, v rámci pôvodnej spoločnosti Wrigley CZ/SK. Počas jednotlivých rokov prešiel rôznymi pozíciami v rámci marketingu a od roku 2020 vedie tím portfólia pre strednú Európu, v rámci segmentov produktov pre ľudskú spotrebu (žuvačky a cukrovinky, čokoláda a ryža), pokrývajúc všetky štyri trhy v stredoeurópskom klastri.

„V rámci svojho pôsobenia v spoločnosti Mars vytvoril silný tím, naštartoval výborné výsledky pre segment čokolád pre strednú Európu, viedol zjednodušenie potravinového portfólia a zvládol i výzvy súvisiace so žuvačkami počas krízy spojenej s koronavírusom,“ píše spoločnosť.

„Som nesmierne rád, že sa môžem touto cestou pripojiť k slovenskému tímu a spolu s ním pokračovať v ďalšom napredovaní spoločnosti Mars na našom trhu. Verím, že sa mi podarí zúročiť moje dlhoročné pracovné skúsenosti v rámci spoločnosti a byť prínosom pre ňu a celý tím. Našou prioritou bude aj naďalej ponúkať zákazníkom a spotrebiteľom vysoko kvalitné značky a ich výrobky, ako aj maximálne rozvíjať potenciál, ktorý slovenský trh má,“ povedal Veselý.