Na komunikačnom oddelení O2 sú zmeny, prišla nová hovorkyňa

Na komunikačnom oddelení O2 sú zmeny, prišla nová hovorkyňa Foto: O2

Externá komunikácia O2 od apríla posilnila svoj tím o novú hovorkyňu Martinu Vráblik Solčányiovú. Zároveň úsek komunikácie a značky O2 prešiel od začiatku roka viacerými zmenami, ktorých cieľom je lepšie prepojenie nielen v rámci jeho štruktúr, ale aj samotnej spoločnosti, informuje O2 v tlačovej správe.

Martina Vráblik Solčányiová má 20-ročné skúsenosti z oblasti médií a komunikácie. Začínala ako redaktorka v zahraničnej redakcii spravodajstva Slovenskej televízie. Od roku 2007 pôsobila v Národnej banke Slovenska, kde sa podieľala na informačnej kampani zavedenia eura v SR a na projektoch externej, internej a krízovej komunikácie na národnej a medzinárodnej úrovni. V rokoch 2011 a 2012 pôsobila v Európskej centrálnej banke a od roku 2014 bola hovorkyňou Národnej banky Slovenska.
Na úseku komunikácie a značky O2, ktorý vedie jeho riaditeľka Lucia Petrášová, prebehli od začiatku tohto roka aj ďalšie personálne a organizačné zmeny.

Koncom minulého roka z O2 odišla vedúca korporátnej komunikácie Tereza Molnár, ktorá viedla tímy externej a internej komunikácie a pôsobila aj v správnej rade Férovej Nadácie O2.
Novou manažérkou internej komunikácie a CSR sa stala Natália Tomeková, ktorá prešla na novú pozíciu z oddelenia externej komunikácie. Natália Tomeková v rámci svojej agendy zastrešuje nielen internú komunikáciu firmy a jej CSR projekty, ale rovnako má na starosti aj komplexnú správu aktivít Férovej Nadácie O2.

Externú komunikáciu firmy od januára tohto roka vedie Ján Kalafut v novej pozícii manažéra oddelenia.