Home Credit má novú hovorkyňu, doterajší hovorca prešiel do vedenia ČT

Home Credit má novú hovorkyňu, doterajší hovorca prešiel do vedenia ČT Foto: Home Credit

Novou hovorkyňou a vedúcou internej a externej komunikácie spoločnosti Home Credit sa od novembra stala Kateřina Dobešová. Zodpovedná bude za komunikáciu s médiami a za rozvoj a vedenie internej i externej komunikácie firmy na Slovensku a v Českej republike.

Predošlý hovorca Home Creditu Michal Fila prijal ponuku vo vedení Českej televízie, kde v minulosti niekoľko rokov pôsobil.

Kateřina Dobešová má dlhoročné skúsenosti s prácou tlačovej hovorkyne, komunikácie s médiami aj so širokou verejnosťou. Do Home Creditu nastupuje z radnice mestskej časti Brno-stred, kde mala od roku 2016 na starosti kontakt s novinármi a výrazne sa podieľala aj na internej komunikácii a starostlivosti o zamestnancov. V predchádzajúcom zamestnaní, ktorým bola Regionální rada regionu soudržnosti Jihovýchod, pôsobila v rovnakej pozícii. V skorších zamestnaniach sa venovala prevažne marketingu.

„Okrem inovácií, ďalšej digitalizácii a skvalitňovaní služieb budeme spolu s odborníkmi z Home Creditu pracovať na nových produktoch, v rámci ktorých sa najnovšie chceme viac zamerať aj na živnostníkov a podnikateľov. Našou prioritou bude taktiež pokračovanie v úspešnom budovaní značky Home Credit, ako transparentného a férového partnera pre súčasných i budúcich klientov,“ približuje svoje kroky na novom pôsobisku Kateřina Dobešová.