S Attilom Véghom ukončila spoluprácu aj známa bagetéria, predchádzal tomu vulgárny rozhovor (VIDEO)

S Attilom Véghom ukončila spoluprácu aj známa bagetéria, predchádzal tomu vulgárny rozhovor (VIDEO) Reprofoto CNN Prima News

Zápasník Attila Végh po verejnej podpore prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho prišiel po sponzorstve automobilky Renault s odstupom niekoľko dní aj o ďalšieho sponzora - výrobcu bagiet spoločnosť Pierre Baguette Original. Tá sa rozhodla pre ukončenie spolupráce vďaka komunikačným schopnostiam, ktoré zápasník naplno predviedol v rozhovore pre českú spravodajskú televíziu CNN Prima News.

„Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať,“ napísala v komentároch aj v správach na sociálnych sieťach spoločnosť Pierre Baguette Original. „Naša spoločnosť je, bola a vždy bude striktne apolitická. Zároveň v plnej miere rešpektujeme všetky osobné práva zaručené Ústavou Slovenskej republiky, vrátane slobody prejavu, a to bez ohľadu na to, či sa s ním ako firma stotožňujeme alebo nie. Čo ale považujeme za nemenej dôležité je dodržiavanie kultivovanosti prejavu na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú s našou značkou. Spoluprácu s pánom Véghom neplánujeme predlžovať.“

Odporúčame aj: Attila Végh sa sťažuje, že po podpore Pellegriniho prišiel o sponzora (VIDEO)

Végh sa minulý týždeň vo vysielaní CNN Prima News pohoršoval nad hejtermi, ktorí kritizovali, že sa zapojil do politickej kampane pred prezidentskými voľbami.

„Pre mňa je Peter Pellegrini sympatický, poznám ho cez televíziu,vie sa vyjadrovať. Má moje sympatie. Toho druhého gadža som v živote nepočul, neviem, že aj existuje,“ povedal Végh a pokračoval: „Každý si môže natočiť svoj názor, to je jeho vec. Nemôže mi však hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že ťa Karlos dobije. Že ma nenávidí. Tak má nenáviď, tak môžeš mi oblízať vajcá a choď kam chceš! Takí ľudia má nezaujímajú … Za mňa sú tí ľudia stratení a zdechliny, dobil by som ich všetkých, všetkých, ktorí sa do mňa púšťajú,“ rozčuľoval sa Végh v českej televízii oblečený v tričku, na ktorom prezentoval značky svojich ďalších sponzorov - Corgoň, Penam, Tiger a DOXXbet. Možno sa aj tí zamyslia, kam ich spolupráca s "influencerom" posúva.

Zaujíma vás zákulisie médií, sledujte nás aj na Facebooku a na Instagrame