Komunikační experti sa menia na združenie, povedie ho Tereza Molnár

Komunikační experti sa menia na združenie, povedie ho Tereza Molnár Foto: 365.bank

Platforma Komunikační experti sa zmenila na občianske združenie a rozširuje svoje rady.

Komunikační experti vznikli pred tromi rokmi ako neformálna platforma umožňujúca ľuďom z komunikácie a marketingu stretávať sa a zdieľať know-how. V lete tohto roka sa jej zakladajúci členovia rozhodli povýšiť platformu na vyššiu úroveň a založili rovnomenné občianske združenie. Prvou predsedníčkou združenia sa stala Tereza Molnár z 365 Banky, taktiež sa otvorila možnosť prijímať nových členov.

„Za obdobie troch rokov sme sa rozrástli na komunitu takmer 600 členov a podarilo sa nám usporiadať cez 20 stretnutí s desiatkami skvelých hostiek a hostí. Aj preto sme sa rozhodli naše fungovanie profesionalizovať,“ hovorí Tereza Molnár, predsedníčka Komunikačných expertov.

Komunikačných expertov založili skúsení ľudia z oblasti komunikácie a marketingu – Štefan Frimmer, Tereza Molnár, Alena Krčová, Tomáš Bezák, Peter Blažečka a Gabriel Tóth, ku ktorým sa neskôr pridala Simona Mištíková. Teraz združenie otvára svoje rady a dáva možnosť pridať sa k zakladajúcim členom. Výška ročného členského je 89 eur s DPH. Členovia budú mať prístup na eventy združenia, k zdieľanému obsahu a zľavu na komunikačné konferencie denníka SME.

"Naša platforma slúži ako miesto stretnutia pre hovorcov, PR manažérov a všetkých, ktorí tvoria komunikačné stratégie, spravujú sociálne siete alebo komunikujú s internými a externými skupinami. Naša misia je posilniť odborníkov v marketingu a komunikácii prostredníctvom platformy zameranej na vzdelávanie, zdieľanie know-how a stanovovanie odborných štandardov, čím prispievame k profesionalizácii a efektívnosti v oblasti komunikácie," píšu členovia združenia na stránke komunikacniexperti.sk.

Najbližší jesenní event sa uskutoční 2. októbra a bude venovaný slobode slovenských médií. Diskutovať budú Alexej Fulmek z Petit Press, Peter Gažík z TV Markíza a Michal Teplica z News and Media Holding.