Manažment IKEA predstavil nové posily

Manažment IKEA predstavil nové posily Foto: Ikea

Regionálny manažment IKEA v Českej republike, Maďarsku a na Slovensku od septembra posilnia na vedúcich pozíciách Charlotte Miles a Elmer Chin Woei Njap.

Novou obchodnou manažérkou regiónu sa stala Charlotte Miles, ktorá povedie obchodnú stratégiu firmy, dohliadať bude na marketing, predaj, vzťahy so zákazníkmi, oddelenie IKEA Food a bytové zariadenie. Na tejto pozícii nahradí Myriam Ruffo, ktorá prevzala novú úlohu v IKEA Švédsko, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Je mi cťou pokračovať v našej vízii a spolupracovať na vytváraní lepšieho každodenného života pre našich zákazníkov v Česku, Maďarsku a na Slovensku,“ vraví Charlotte Miles. „Naše kľúčové ciele zostávajú nezmenené: poskytovať zákazníkom skvelú skúsenosť, udržiavať naše výrobky cenovo výhodné a dostupné. Taktiež chceme naďalej podporovať udržateľný rast. Tento rok sme už urobili veľký pokrok. Znížili sme ceny stoviek výrobkov a predstavili sme novú ponuku „Všetko pre spánok“, no stále máme pred sebou veľa práce,“ dodáva Miles.

Charlotte Miles pracuje v IKEA od roku 2015 a svoju cestu začala ako zástupkyňa manažéra predaja vo Veľkej Británii. Vypracovala sa na manažérku predaja v obchodnom dome Exeter a neskôr prevzala úlohu manažérky pre transformáciu marketingu pre IKEA UK & Ireland. V roku 2022 prešla do Českej republiky, Maďarska a Slovenska ako manažérka marketingu.

Novým oblastným manažérom pre Českú republiku, Maďarsko a Slovensko sa stal Elmer Chin Woei Njap. Nahradí Erin Shi, ktorá prijala pozíciu v IKEA Portugal ako obchodná manažérka krajiny.

„Jedna z pripravovaných noviniek, ktorou chceme podporiť našich zákazníkov, sa zameriava na pohodlnú orientáciu v obchodných domoch, čo sa našim zákazníkom nie vždy úplne darí – 52 % z nich má problém nájsť výrobky. Kompass, naše nové digitálne riešenie na vyhľadávanie cesty, má za úlohu zabezpečiť bezproblémové informácie o trase v aplikácii IKEA, na webe IKEA a v kanáloch v obchodných domoch, aby zákazníci mohli ľahko nájsť to, čo potrebujú, čím sa zlepší ich celkový zážitok z nakupovania. Naším cieľom je implementovať Kompass vo všetkých obchodných domoch po celej krajine do konca roku 2024,“ povedal nový oblastný manažér.

Elmerova cesta v IKEA sa začala v roku 1995 v obchodnom dome v Utrechte v Holandsku. Odvtedy zastával rôzne funkcie v Holandsku a Belgicku, vrátane manažéra ľudských zdrojov obchodného domu a manažéra ľudských zdrojov krajiny pre IKEA Belgicko.