Fico opäť rozposiela po Slovensku listy v obálke

Fico opäť rozposiela po Slovensku listy v obálke Foto: Omédiách.com

Podobne ako v januári, aj krátko pred druhým kolom volieb sa Robert Fico obracia na ľudí priamo listom. V schránkach pribúdajú aj nepodpísané letáky.

 


Cez víkend si mnoho ľudí na Slovensku našlo v schránke list od premiéra Roberta Fica.

 

„Vážení občania, milí priatelia," začína list Fico, kde okrem iného píše: „S údivom pritom sledujem, ako si časť opozície a niektoré médiá vystačia s negatívnym vymedzením, že prezidentom sa nemá stať konkrétna osoba. A kladiem si otázku, akú to dáva záruku, že budeme mať dobrého prezidenta."

Foto: Omédiách.com

Ďalej v liste opakuje to, čo hovorí Fico aj v diskusiách a čo zdôraznil napríklad aj súčasný prezident Ivan Gašparovič, že „prezident by mal byť skúsený štátnik a prirodzený politický líder, rešpektovaný doma aj v zahraničí."

List má veľmi podobný obsah aj štýl ako list, ktorý rozposielal Fico v januári. Vtedy bol list s hlavičkou "Pripravený pre Slovensko," teraz je "Pripravený pre ľudí."

V schránkach sa dnes (v sobotu) objavil aj list bez obálky, aj bez podpisu, ktorý síce nemenuje, ale nepriamo útočí na protikandidáta Andreja Kisku. List má podobnú grafiku ako Ficov list.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okrem toho sa po Slovensku šíri aj ďalšia ostrejšia antikampaň proti Kiskovi.

Viac: V schránkach je nová antikampaň proti Kiskovi