Tatra banka oprášila Rytmusa

Tatra banka oprášila Rytmusa Foto: Tatra banka

Banka po kampani spred roka sa k spevákovi vrátila, Rytmus bude chatovať a písať SMS.

 

 

Minulý rok prišla Tatra banka s kampaňou finančná akadémia, kde ústrednou postavou bol spevák Patrik „Rytmus" Vrbovský. Kampaň vyvolávala protichodné reakcie, ale banku zviditeľnila. Po roku sa banka opäť hlási s novou kampaňou aj s Rytmusom. Opäť je to finančná akadémia zameraná na študentov. „Patrik Vrbovský má v kampani sprevádzať študentov testom, kde sa zoznamujú s finančnými pojmami a vzdelávajú sa zábavnou formou," povedala Marína Masárová, hovorkyňa Tatra banky.

Otázky budú zverejnené postupne počas šiestich týždňov v blokoch po piatich.
Novinkou tohtoročnej kampane je, že Rytmus má prostredníctvom chatu zadávať úlohy a odpovedať na otázky. „Ak študentov zaujíma, na čom aktuálne Rytmus pracuje, alebo len hľadajú rozptýlenie a chcú vedieť, koľko zlatých tehiel má v trezore, môžu sa tešiť na „rytmusovsky" originálne odpovede," píše Tatra banka.

Zapojiť sa môže každý, avšak nárok na získanie výhry vo výške 30 € majú len študenti od 15 do 25 rokov, ktorí si otvorili Študentský účet po 15. apríli 2014. Spojenie kampane s Rytmusom minulý rok prinieslo kontroverzné reakcie, Tatra banka je však spokojná. Argumentuje rekordným počtom fanúšikov Rytmusa na Facebooku, má ich okolo 400 tisíc.

„Minuloročná finančná akadémia s Rytmusom sa stala už za prvé štyri týždne najúspešnejšou online kampaňou v histórii Tatra banky. Mala až 50 000 študentov, pričom 90 % z nich bolo vo veku 15 – 25," tvrdí banka.

 

Spot kampane z minulého roka.