Ideme sa súdiť! Reaguje Rytmus na článok o tehotenstve jeho partnerky

Ideme sa súdiť! Reaguje Rytmus na článok o tehotenstve jeho partnerky

Spevákovi došla trpezlivosť s bulvárnym denníkom.


Na titulke Plus Jeden deň dnes vyšla fotka Patrika Rytmusa Vrbovského a moderátorky Jasminy Alagič s nápisom: Bude mamou! Špekuláciám je koniec a ďalším nadpisom VIEME PRVÍ! Jasmina Alagič je TEHOTNÁ! Z Rytmusa sa konečne stane hrdý otec!

Redakcia tvrdí, že moderátorka je „v radostnom očakávaní." Hoci ide o hlavný text, autor článku sa oodvoláva len na informácie anonymného zdroja: "„Pred mesiacom sa zasnúbili a Jasmina je už aj tehotná. Spolu s Patrikom sa na dieťatko veľmi tešia. Zatiaľ o tom však nechcú príliš hovoriť,“ dozvedeli sme sa z dobre informovaného zdroja."

V článku chýba reakcia tých, ktorých sa informácia týka, speváka Rytmusa a moderátorky Alagič.

Spevák je pobúrený. „Špekuláciám je koniec, IDEME SA SÚDIŤ!!! Podla tohoto klamárskeho a intrigárskeho časopisu, či čo to je, je Jasmina už druhýkrát tehotná,“ napísal spevák k fotke dnešnej titulky Plus Jeden deň na instagrame. „Absolútna neprofesionalita a nerešpekt nad tak intímnou vecou ako je materstvo. Veď mať dieťa je dar a nie prostriedok na klamanie a zarábanie… PS: Ľudia nenechajte sa ojebávať.“

 

Svoju skúsenosť s denníkom má aj speváčka Celeste Buckingham, ktorá sa odfotila pri Dunaji a v Plus Jeden deň z fotky urobili článok, že speváčka si užíva v Dubaji.

Viac: Ako Plus Jeden deň poslal Celeste od Dunaja do Dubaja

Šéfredaktorku denníka Ivanu Mandákovú sme požiadali o odpoveď na otázku, prečo redakcia nepriniesla vyjadrenie Alagič a Rytmusa, a či ich vôbec pred zverejním článku oslovila.