Oficiálnym partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie sa stal McDonald’s

Oficiálnym partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie sa stal McDonald’s

Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká v novej sezóne účasť na Slovakia Cup, Euro Hockey Challenge, ale aj Majstrovstvá sveta v hokeji 2015, ktoré budú v Českej republike.

 

 

Oficiálnym partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie v sezóne 2014/2015 je spoločnosť McDonald´s, ktorý sa pri sponzoringu sústredí na šport

„Šport je prirodzenou súčasťou života, ktorá prináša radosť z pohybu. Preto sme túto oblasť a jej podporu začlenili aj do firemnej stratégie spoločnosti McDonald´s. Okrem podpory slovenských športovcov je hlavným zámerom motivovať ľudí k pohybu a zmysluplnému tráveniu voľného času prostredníctvom športových aktivít," hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka PR a komunikácie pre Českú republiku a Slovensko spoločnosti McDonald´s.

"Podpora slovenského hokeja z pozície oficiálneho partnera slovenskej hokejovej reprezentácie je v roku, kedy Majstrovstvá sveta hostia naši českí susedia, prirodzeným krokom," dodala.

V roku 2012 bol McDonald´s oficiálnym partnerom letných olympijských hier v Londýne. Z dlhodobých projektov, ktoré sa zameriavajú na podporu športu u mladších vekových skupín je projekt McDonald´s Cup – Majstrovstvá Slovenska žiakov a žiačok základných škôl vo futbale.

McDonald's má na Slovensku 29 reštaurácií v 12 mestách.