4. ročník KAMAKO bálu opäť spojí osobnosti reklamy

4. ročník KAMAKO bálu opäť spojí osobnosti reklamy Foto: Kamako

Už 8. mája 2015 sa nebesá rozostúpia a v bratislavskom Ateliéri Babylon sa o 20:00 hod. stretnú bohovia slovenskej reklamy. Na reprezentačnom bále Katedry marketingovej komunikácie.

 

 

KAMAKO bál každoročne organizujú študenti Katedry marketingovej komunikácie, z čoho vznikla aj skratka KAMAKO. Tento event je príkladom, ako spájajú teóriu s potrebnou praxou. Výsledkom ich niekoľkotýždňovej snahy je udalosť, kde sa stretnú na jednom mieste nielen študenti a ich pedagógovia, ale aj absolventi katedry, zástupcovia reklamných agentúr a priatelia reklamy. Študenti tu môžu nájsť svojich potenciálnych zamestnávateľov a agentúry nové, nádejné talenty.

Už teraz sa KAMAKO bál považuje za tradíciu, ktorú vytvorili predchádzajúce ročníky - v štýle burlesque, westernu a cirkusu.

 

Tento rok to bude tiež jedinečné. „V piatok 8. mája 2015 sa môžete tešiť na antických bohov, ktorí zostúpia z Olympu, aby sa prišli zabaviť a stretnúť," sľubuje Alena Ihnátová, šéfka mediálneho oddelenia. Prídu však nielen antickí bohovia. Múzu tanca, spevu a hudby v tento večer zastúpia tanečné skupiny The Pastels a Moving Souls, speváčka ALIAELHAGE a dvojica DJKIK & DJ SKUBI. Predstavitelia iných umení sa tiež nedajú zahanbiť.

Počas večera agentúry zabojujú o Zlaté kladivo – ocenenie pre agentúru, ktorá privedie na KAMAKO bál najviac svojich zamestnancov. Pretože bez Zlatého kladiva je Zlatý klinec zbytočný.

 

Príďte sa cítiť božsky aj vy 8. mája.

Ďalšie lákadlá bálu budú organizátori odhaľovať na stránke KAMAKO bálu alebo na Facebooku.