IKEA Bratislava má novú šéfku

IKEA Bratislava má novú šéfku Foto: Ikea

Doterajšia riaditeľka bude zastrešovať spustenie e-shopu na Slovensku, v ČR a Maďarsku.

Novou riaditeľkou obchodného domu IKEA Bratislava sa stala Soňa Knaiflová. Na poste 1. júla vystriedala Ninu Malákovú.
Foto: Ikea

Soňa Knaiflová v spoločnosti IKEA pracuje už 16 rokov, pričom posledných 5 rokov bola riaditeľkou obchodného domu IKEA v Brne. Ten sa za jej pôsobenia dostal v roku 2014 medzi 5 najlepších obchodných domov IKEA na svete (hodnotené IKEA Store Award), píše spoločnosť v tlačovej správe.

Nina Maláková, ktorá bola riaditeľkou obchodného domu IKEA Bratislava vyše 5 rokov a v IKEA pracuje už 21 rokov, je teraz E-commerce manažérka, kde bude zastrešovať dlho očakávané spustenie e-shopu a online služieb pre IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko. „Pod jej vedením sa obchodný dom IKEA Bratislava stal najväčším obchodným domom v Strednej Európe a lídrom medzi predajcami nábytku na Slovensku," píše spoločnosť.

„Pracovať v IKEA Bratislava je pre mňa novou výzvou. Spolu s tímom skvelých zamestnancov chcem aj naďalej hľadať spôsoby ďalšieho zlepšovania a zjednodušovania nákupného procesu, nachádzania nových ciest na inšpirovanie zákazníkov naším dizajnom, ponúkať im kvalitné a chytré riešenia bytového zariadenia za dostupné ceny, a tiež počúvať našich zákazníkov a napĺňať ich potreby," povedala Knaiflová.

IKEA je spoločnosť so švédskymi koreňmi vyrábajúca bytové zariadenie. IKEA má celkom 385 obchodných domov v 48 štátoch/oblastiach, z ktorých 44 obchodných domov vlastnia a prevádzkujú držitelia licencie mimo IKEA Group.