Narodeninový darček od 4ky: Surfujte, mailujte, chatujte, jednoducho dátujte celý deň zadarmo!

Narodeninový darček od 4ky: Surfujte, mailujte, chatujte, jednoducho dátujte celý deň zadarmo!

Moderná 4G sieť štvrtého mobilného operátora dostane 4. októbra zabrať. SWAN Mobile presne rok po tom, čo verejnosti prvý raz predstavil koncept predplatenej karty Moja 4ka, dá svojim zákazníkom skvelý narodeninový darček. Počas celého dňa budú môcť dátovať na Slovensku úplne zadarmo.

 

 

 „Vieme, že pre veľkú časť našich zákazníkov sú mobilné dáta ich alfou a omegou a preto sme sa ich rozhodli v deň našich narodenín odmeniť, ako sa patrí v „Dobe dátovej". Pre všetkých štvorkárov bude prenos dát na Slovensku dostupný zadarmo počas celého narodeninového dňa. Naši zákazníci tak budú môcť neobmedzene sledovať videá na YouTube, využívať moderné spôsoby komunikácie cez aplikácie ako Facebook Messenger, Snapchat, Instagram, Twitter, Viber či WhatsApp, sťahovať si aplikácie a hry do mobilu a celkovo využívať rýchlu 4G sieť 4ky celý deň naplno," hovorí riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN Mobile, a.s., Peter Helexa.

4ka sa od začiatku profiluje ako datacentrický operátor, čo potvrdila aj nedávnym predstavením novej filozofie a produktovej línie TO. Za desať eur operátor ponúka balík TO.10, v ktorom na 30 dní zákazník získa 10 GB dát vo vlastnej sieti operátora a 100 minút alebo SMS v rámci všetkých sietí v SR a z/do EÚ, volanie po 3. minúte v sieti 4ka zadarmo a ešte oveľa viac. Navyše TO. 10 je možné ľahko už zaplatiť aj platobnou kartou alebo si online skontrolovať spotrebu. Okrem toho má 4ka v ponuke napríklad aj dátový balík GIGA, ktorý ponúka 1 GB dát vo vlastnej sieti 4ky za jediné euro.

„U nás nerátame dáta na megabajty, od začiatku je najmenšou jednotkou gigabajt. Pretože ak dáta, tak veľa. A ak dáta za rozumnú cenu, tak jedine vo 4ke. U nás nepotrebujete žiadne špeciálne akcie ako u konkurencie, ponuka platí pre všetkých, nových i starých zákazníkov. Aj náš narodeninový darček je pre všetkých našich zákazníkov, aj pre tých, ktorí sa doteraz neodhodlali z rôznych dôvodov dátovať – 4. októbra môžu naše dátové služby v SR ochutnať zadarmo," dodáva P. Helexa.

Bezplatný prenos dát bude dňa 4. októbra 2016 aktivovaný automaticky všetkým zákazníkom 4ky, bez akýchkoľvek podmienok. Bezplatný prenos dát bude k dispozícii celých 24 hodín v utorok 4.10.2016 od 0:01 hod. až do 24:00 hod., teda počas celého dňa narodenín 4ky nebudú dáta mimo ani v rámci balíkov účtované. Pre využitie dátových služieb, a teda aj darčeka od 4ky, je potrebné používať mobilný telefón alebo iné mobilné zariadenie, napríklad tablet, podporujúce mobilné dáta. Pre najlepší zážitok operátor odporúča zariadenia podporujúce 4G sieť. Ak zákazníci takýto telefón nevlastnia, odporúča operátor zákazníkom návštevu niektorej z viac ako 700 pobočiek Slovenskej pošty, kde si 4G telefón môžu zakúpiť už od 90 €. Všetkých svojich zákazníkov operátor na darček dopredu upozorní zaslaním informatívnej SMS správy.