Silvia Kušnírová založila vlastnú konzultačnú PR firmu

Silvia Kušnírová založila vlastnú konzultačnú PR firmu

Bývalá televízna moderátorka Silvia Kušnírová po odchode zo spoločnosti Dynamic Relations založila vlastnú konzultačnú firmu a ďalej sa bude venovať PR.

 

 

Kušnírová po marcovom predaji svojho podielu v agentúre Dynamic Relations založila novú konzultačnú firmu SK. PR. Strategies. Tá sa špecializuje na strategické PR a integráciu komunikačných služieb.

„SK. PR. Strategies je odpoveďou na môj dlhodobejší cieľ posunúť vnímanie a úlohu public relations trochu viac do roviny strategického poradenstva. Som presvedčená o tom, že PR dokáže byť lídrom v komunikácii," povedala Kušnírová.

Okrem PR sa chce aj naďalej venovať mediálnym tréningom s dôrazom na komunikačné stratégie, ktoré robí od roku 2002 pod značkou Meet the Press. Tréningový program je určený biznismenom, manažérom a komunikačným odborníkom vo firmách.

Silvia Kušnírová bola v rokoch 2012-13 prezidentkou Asociácie public relations SR a v rokoch 2008-2014 spolumajiteľkou PR agentúry Dynamic Relations. Predtým desať rokov pracovala ako novinárka a moderátorka politických diskusných relácií v elektronických médiách. Začínala ako moderátorka Žurnálu v Rádiu Twist. Od roku 2003 pripravovala a moderovala politickú diskusnú reláciu V politike pre TA3. Ďalšie dva roky pracovala v televízii JOJ, kde moderovala vlastnú politickú talk-show Politika.SK.
Kušnírová je absolventkou žurnalistiky a anglistiky na UK v Bratislave a na University of Wisconsin v USA. Komunikáciu študovala aj na University of Westminster v Londýne. Je držiteľkou novinárskej ceny Wisconsin Newspapers Association a ceny Nadácie otvorenej spoločnosti.