ZUNO vám dá ponuku na pôžičku za pár sekúnd

ZUNO vám dá ponuku na pôžičku za pár sekúnd Foto: Zuno

Klienti ZUNO môžu zistiť výšku pôžičky, ktorú im vie banka poskytnúť, už do niekoľkých sekúnd. Odpadáva tak prieskum, vysedávanie pred prepážkami a desiatky otázok, ktoré úradníci väčšinou kladú.


„Pre našich klientov sme vyhodnocovanie žiadosti o pôžičku skrátili na absolútne minimum. Klient sa tak dozvie výsledok za pár desiatok sekúnd. Online banking mu okrem sumy, ktorú môže od ZUNO banky dostať, poskytne informácie aj o úrokovej sadzbe," hovorí produktový expert ZUNO banky Peter Jandura.

 

Viac sa dozviete TU

„Klientovi vieme ponúknuť sumu, ktorá je z pohľadu banky bez problémov akceptovateľná. Ak by napríklad žiadal o pôžičku, ktorá nezodpovedá výške jeho príjmov, ponúkneme mu aj alternatívy. Netreba teda nikam opakovane chodiť, alebo čakať na vyhodnotenia. ZUNO Online banking tak šetrí čas a pracuje v súlade s našimi princípmi: jednoduchosť, férovosť a rýchlosť," dodáva Jandura.

Ak banka má všetky potrebné údaje a dokumenty, vyhodnotenie ponuky je veľmi rýchle. V prípade, že nejaký dokument, údaj či potvrdenie chýba, internetové rozhranie na to žiadateľa upozorní. Výhodou je, že dokumenty vie klient nahrať priamo cez internetovú alebo mobilnú aplikáciu.

ZUNO banka ponúka pôžičku do výšky 20 tisíc eur s úrokovou sadzbou už od 6,9 % ročne. Okrem nízkeho úroku medzi výhody patria aj možnosť nastaviť si splátky a dobu splácania podľa svojich potrieb či splátkové prázdniny. Samozrejmosťou je PÔŽIČKA bez poplatkov za poskytnutie a ÚČET za 0 €. Aj preto sa ZUNO môže pochváliť titulom Pôžička roka 2015 od Finančnej hitparády alebo ocenením Superbrands 2016.