IKEA prichádza na Slovensko s novinkou - Circular Hub

IKEA prichádza na Slovensko s novinkou - Circular Hub Ilust. foto: Circular Hub Strasbourg

IKEA prichádza na Slovensko s novinkou, zároveň otvorí ďalšie výdajné miesto.

V rámci dlhodobej vízie „Dobré pre ľudí a planétu“ IKEA spustí tento rok nové služby s dôrazom na udržateľnosť. "Naši zákazníci sa zaujímajú o udržateľné riešenia a výrobky pre domácnosť vo väčšej miere. Zároveň vnímame, že pandémia koronavírusu ovplyvňuje aj to ako ľudia míňajú financie. Rastie ich záujem o to, aby nábytok vydržal čo najdlhšie,“ povedala Eva Malá Beluská, manažérka pre rozvoj podnikania a transformáciu. "IKEA preto uvedie nový koncept Circular Hub (Centrum pre cirkularitu) - miesto, ktoré dá druhú šancu starším kusom nábytku a jeho predaju za nižšiu cenu, ale zároveň zákazníkom ponúkne prístup k náradiu, náhradným dielom a znalostiam ako sa starať o ich nábytok.” Circular Hub sa v obchodnom dome IKEA Bratislava otvorí v priebehu roka 2021.

Po spustení Výdajných miest v Banskej Bystrici a Žiline ku koncu roku 2020, Ikea otvorí v roku 2021 na Slovensku nové Výdajné miesto aj v Nitrianskom kraji.

"V januári 2020 otvorila IKEA prvý dočasný Pop-up store v Košiciach, ktorý si zákazníci obľúbili a tak Košičania môžu naďalej využiť konzultácie s IKEA odborníkmi na vybavenie domácnosti, konzultovať a plánovať svoje vysnívané domovy, nechať si objednať celé svoje riešenia a doručiť ich preferovaným spôsobom do Výdajného miesta v Košiciach, alebo priamo domov,“ povedala Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.

Najnovšie