Kaufland spustil online trhovisko

Kaufland spustil online trhovisko Foto: Kaufland

Kauflande dnes 15. februára spustil na webe kaufland.sk online trhovisko. „Zákazníci sa môžu tešiť na množstvo ďalších produktov z rozličných kategórií, ako je bývanie, elektronika či hobby, ktoré si stačí jednoducho objednať cez portál Kaufland.sk a nechať si ich doručiť až domov. Spoločne  s predajcami budeme ponuku v nadchádzajúcom období postupne rozširovať, aby sme zabezpečili ešte väčší výber na našom trhovisku,“ povedal Paul Pauls, generálny riaditeľ Kaufland Slovensko.

Okrem ceny a informácií o produkte nájde záujemca pri každej ponúkanej položke aj údaje o konkrétnom predajcovi. Na online trhovisku Kaufland.sk je možné využiť úhradu platobnou kartou či prostredníctvom PayPal účtu. Zákazník následne dostane tovar doručený priamo od predajcu a pri otázkach, ktoré sa týkajú produktu alebo samotnej objednávky, môže kontaktovať zákaznícky servis Kauflandu. Ten so spotrebiteľom komunikuje prostredníctvom hotline linky alebo kontaktného formulára, informuje obchodný reťazec v tlačovej správe.

"Online trhovisko Kaufland.sk je pre predajcov nová príležitosť, ako objaviť ďalšie cieľové skupiny a osloviť milióny potenciálnych zákazníkov. Umožňuje im rýchly a jednoduchý prístup k medzinárodnému online obchodu. Vďaka jedinej registrácii môžu využívať nielen nový slovenský trh, ale získajú tiež predajný priestor v Nemecku a o pár mesiacov aj v Českej republike," píše Kaufland.

V Nemecku je Kaufland online trhovisko jedným z najväčších a najrýchlejšie rastúcich online trhovísk, mesačne ho navštívi 32 miliónov online návštevníkov a v ponuke má vyše 45 miliónov produktov vo viac než 5 000 kategóriách.

Najnovšie