Redaktorka Markízy bude mať vlastnú šou v rádiu

Redaktorka Markízy bude mať vlastnú šou v rádiu Foto: Europa 2

Redaktorka spravodajstva televízie Markíza už má vlastnú talkshow Sit down stories. Onedlho bude mať aj vlastnú reláciu v rádiu Europa 2.

Rádio Europa 2 spustí od 7. októbra novú víkendovú šou s názvom Small talk. Jej hlasom sa stane Veronika Cifrová Ostrihoňová. Relácia sa bude vysielať od 7. októbra každú sobotu od 12:00 do 14:00 hodiny, píše rádio v tlačovej správe.

„Veľmi sa teším na Small talk, a som veľmi vďačná, že mi Europa 2 dala túto príležitosť. Rozprávať sa so zaujímavými a inšpiratívnymi ľuďmi je pre mňa viac zábava a relax ako práca, a dúfam, že to budú podobne vnímať aj poslucháči," povedala Veronika Cifrová Ostrihoňová.

„Často sa stretávam s názormi mladých ľudí ako niečo nejde, nedá sa a podobne. Sám viem, že ak človek niečo urobí pre to, aby svoj cieľ dosiahol, môže sa to podariť. Small talk bude presne o mladých a úspešných ľuďoch, ktorým sa to podarilo. Aj Veronika je presne tento typ človeka, ktorá je inšpiráciou pre mnohých. Neviem si predstaviť nikoho lepšieho na moderovanie nového formátu vo vysielaní rádia Europa 2," povedal programový riaditeľ Andrej Kratochvíl.

Veronika Cifrová Ostrihoňová je od roku 2013 redaktorkou spravodajstva v televízii Markíza. Od júna 2017 uvádza Talkshow SIT DOWN stories.

Rádio Europa 2 začiatkom októbra spúšťa aj novú rannú šou Wake up!, ktoré vysielanie bude moderovať Vlado „Láďo" Varecha, Dennis Bartalský a Barbora Rakovská.