Rádio Viva má vlastnú talkshow a nové tváre

Rádio Viva má vlastnú talkshow a nové tváre

Vo vysielaní Rádia Viva pribudli dva nové formáty – talkshow Na pivečko s režisérom a tanečná štvorhodinovka Cube Radioshow.


Moderátorom novej talkshow Na pivečko s režisérom je herec a dabingový režisér Michal Domonkos. Tento formát zároveň uvádza aj pred živým publikom v divadle Nová scéna. Hodinová talkshow sa v éteri bude objavovať vždy v nedeľu o 18:00.

Tanečnú reláciu Cube Radioshow mixuje Ray Paeron, rezidentný DJ belgického videokanála FUSEHIT a newyorského vydavateľstva Explicit Codec, spolu so svojimi hosťami. Vo vysielaní dostane priestor vždy v sobotu od 20.00 do polnoci.
Do kolektívu Rádia Viva po letnom príchode Ivana „Binďa“ Bindasa pribudol moderátor Andrej Wallner, ktorý alternuje v popoludňajšom vysielaní. Andrej Wallner začínal v Twiste, na Exprese mal reláciu Made in Wallner, do Rádia Slovensko

Novým víkendovým hlasom je Jakub Sudek, predtým pôsobiaci v Trnavskom rádiu.

Rádio Viva zmenami pokračuje v refreshi a dáva jasne najavo, že už dávno nie je oldiesovou stanicou, píše rádio v tlačovej správe.

„Som veľmi rád, že vo Vive môžeme privítať nové tváre a že sa nám podarilo rozbehnúť dva zaujímavé formáty. Veríme, že poslucháči ich prínos do éteru ocenia. Aktuálne pracujeme na novom zvukovom obale, ktorý bude bodkou za všetkými prebiehajúcimi zmenami,“ uzavrel programový riaditeľ Rádia Viva Lukáš Turiak.