Do internetového Dobrého rádia prechádza redaktorka RTVS

Do internetového Dobrého rádia prechádza redaktorka RTVS Foto: Dobre rádio

V pondelok ráno sa poslucháčom internetového Dobrého rádia z rannej šou prihovorila nová moderátorka Petronela Svečnjaková.


Petronela Svečnjaková prišla do Dobrého rádia z Rádia_FM. V rannej šou Dobrého rádia vystriedala jej doterajšieho moderátora Róberta Sedláka, ktorý je zároveň zakladateľom rádia.
Prihovárať sa bude poslucháčom každé ráno medzi 8:00 a 10:00.

Internetové Dobré rádio začalo vysielať 28. mája, ako sesterský projekt portálu DobréNoviny.sk. Celodenné moderované vysielanie spustilo 3. septembra.

Dobré rádio vysiela každý pracovný deň rannú šou Dobré ráno, od 10:00 do 12:00 sa poslucháčom prihovára moderátorská dvojica Lenka a Andrej so svojou šou Dobré dopoludnie. Popoludňajšie vysielanie s názvom Dobré popoludnie moderuje Róbert Sedlák.

Každý večer od 20:00 patrí vysielanie talkšou KRIŽOVATKY, ktorú pripravuje Marián Balázs. Rádio tiež vysiela popoludňajšiu talkšou Dobré rozhovory, ktorú moderuje Samuel Rosinský každý štvrtok medzi 13:00 a 15:00 v premiére a každý utorok od 13:00 do 15:00 v repríze.

Podobne ako Dobré správy aj Dobré rádio prináša výhradne pozitívne správy, ktoré vysiela každý pracovný deň vždy o celej a to od 8:00 do 17:00.