Zomrel známy moderátor Julo Viršík

Zomrel známy moderátor Julo Viršík Foto: Rádio Expres

Vo veku 56 rokov náhle zomrel známy rozhlasový moderátor Julo Viršík.

 Informáciu pre Omediach.com potvrdilo rádio Expres, v ktorom mal moderátor posledné roky vlastnú reláciu. Podľa informácií webu tvnoviny.sk  "skonal na chate v Malých Levároch na Záhorí, pravdepodobne na zástavu srdca."

"Vyjadrujeme úprimnú sústrasť celej rodine a pozostalým. Julo bol a zostane legendou slovenského éteru a bude nám a poslucháčom nesmierne chýbať. Jeho zmysel pre humor a večný optimistický pohľad boli neoddeliteľnou súčasťou nášho života a vysielania. Odišiel nielen skvelý moderátor, ale aj človek s veľkým srdcom a priateľ. Je nám to veľmi ľúto," povedal pre Omediach.com Ozo Gutler v mene celého rádia Expres.

Odporúčame aj: Rádio Expres si Jula Viršíka pripomenie špeciálnym víkendom (VIDEO)

Julo Viršík začínal v Slovenskom rozhlase. Najprv v redakcii Pozor zákruta, neskôr vo vysielaní pre mládež s názvom Rádio Elán. V 1991 prešiel do rádia Rock FM, o sedem rokov neskôr dostal ponuku robiť šéfa programu v Rádiu Koliba, ktoré sa neskôr premenovalo na Rádio Okey. Zviditeľnil sa tiež ako porotca SuperStar. So svojou spoločnosťou HIT production organizoval letné hudobné festivaly. V roku 2014 sa vrátil do Slovenského rozhlasu, kde moderoval reláciu Naša hudba. Od roku 2015 moderoval v rádiu Expres, posledné roky reláciu Twentyfive.

Odporúčame aj: Ministerstvo zdravotníctva: Úmrtie Viršíka nesúviselo s očkovaním