Rádio Regina má novú zvukovú grafiku

Rádio Regina má novú zvukovú grafiku Foto: RTVS

Po Rádiu Slovensko a Rádiu Devín vo verejnoprávnom éteri zaznie v poradí tretia zmena zvukovej grafiky, a to vo vysielaní Rádia Regina.

 

 

„Novú grafiku sme komponovali v súlade s tým, čím Rádio Regina chce byť – Váš najbližší svet. Nová grafika bude konzistentnejšia – poslucháč by mal pri hľadaní medzi rozhlasovými stanicami veľmi rýchlo zaregistrovať zvukové logo, ktorým sa bude stanica identifikovať," povedal šéfdramaturg Rádia Regina Marcel Hanáček.

„Regionálne vysielanie Rádia Regina má obrovské opodstatnenie a prináša kvalitné a detailné informácie z diania v regiónoch Slovenska. Okrem špecifickej hudobnej skladby je rozoznateľné aj mnohými farebnými odtieňmi, ktorými hrá a od toho sa odvíja aj esencia tejto značky. Práve preto sme sa rozhodli zvoliť ústredný claim v znení: Rádio Regina – váš najbližší svet," povedala riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie RTVS, Daša Matušíková.

Staničným hlasom Rádia Regina je Miloslav Kráľ a upútavky vysielané na tomto okruhu bude stanica komunikovať cez hlas Lucie Križanovej.

Autorom zvukovej grafiky je hudobník a skladateľ Pavol Hubinák, slogan vznikol v interných kapacitách marketingu RTVS a jeho autorom je copywriter Robert Bunča.