Hej.sk sa pridáva k obchodu Nebbia, ktorý čelí rasistickým statusom

Hej.sk sa pridáva k obchodu Nebbia, ktorý čelí rasistickým statusom

Internetový predajca Hej.sk sa rozhodol postaviť na stranu internetového obchodu s fitnes oblečením Nebbia.

Firma Nebbia sa rozhodla, že nebude ticho tolerovať rasistické komentáre, ktoré sa objavili pod fotkou športovca tmavej pleti na ich facebookovej stránke.

Všetkým, ktorých fotka černocha pobúrila, ponúkajú možnosť vrátiť ich výrobky cez mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Viac: Ak sa vám nepáčia naše fotky, vráťte tovar cez Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., píše obchod
Postoj firmy vyvolal ďalšie negatívne komentáre ale aj vlnu podpory ľudí, ktorí značku nepoznali, no tovar u nich si chcú kúpiť, ako znak uznania ich jasného postoja.

K obchodu s fitness oblečením sa dnes pridal aj internetový obchod Hej.sk, ktorý vytvoril špeciálnu čierno bielu kampaň s názvom MY NEROBÍME ROZDIELY "Máme totiž hlavy i srdcia na správnom mieste. Sme totiž hrdí na to, že je svet pestrofarebný. A chceme vám to i dokázať! A tak dávame zľavy hlava-nehlava, biela či čierna, proste halabala. Lebo u nás si vyberie naozaj každý!," píše firma. 

"Rozhodli sme sa, že v reakcii na tento incident pripravíme kampaň, aby sme ukázali, že my rozdiely nerobíme a máme hlavy aj srdcia na správnom mieste, " zdôvodnil uvedenie kampane riaditeľ Hej.sk Vladimír Sušil.