Kampaň 365 banky si aj s teleshoppingovým hercom uťahuje z reklamných klišé (VIDEO)

Kampaň 365 banky si aj s teleshoppingovým hercom uťahuje z reklamných klišé (VIDEO) Reprofoto youtube 365.bank

365 banka má v médiách novú kampaň, v ktorej si berie na mušku reklamné klišé, cez ktoré chce poukázať na to, aké dôležité je byť transparentný.

“Žiadne drobné písmená, hviezdičky pod čiarou so skrytými podmienkami či lákavé sľuby bez výsledku. 365 banka sa vyhraňuje voči typickým reklamným klišé a ich odvážnym zveličením vytvára kontrast, ktorým poukazuje na dôležitosť transparentnej komunikácie,” píše v tlačovej správe banka.

„Žijeme v dobe, kedy je nám nielen v reklame, ale aj v reálnom živote a na sociálnych sieťach, častokrát prezentovaná iná, krajšia a dokreslená „realita“, než je tá skutočná. Preto sme si zobrali práve túto myšlienku ako leitmotív našej kampane. U nás v Trišesťpäťke je transparentnosť jednou z našich kľúčových hodnôt. Ako banka sa na nič nehráme a keď povieme, že máme účet zadarmo, tak to platí pre všetkých bez rozdielu a najmä bez skrytých podmienok. Pretože slovo robí banku,“ uvádza na margo aktuálnej kampane Silvia Wenderlová, head of marketing v 365 banke.

Zaujímavosťou spotov je fakt, že v časti reklamných klišé sa objaví aj herec Ladislav Konrád, ktorého hlas verejnosť pozná najmä z éry Teleshoppingových reklám. V spote si zahral aj slovenský kulturista Michal Križánek, ktorého tvár síce nevidno, ale prepožičal mu svoju figúru.
Hlasom kampane, ktorá promuje účet 365 banky bez poplatku a bez skrytých podmienok, je opäť raper Branči Kováč alias Vec.

Jesenná kampaň bude nasadená v ATL, ako aj online prostredí a na sociálnych sieťach. Spoty pochádzajú z dielne agentúry Wiktor Leo Burnett.

Vizitka kampane

Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Director: Tomáš Galajda
Graphic Designer: Alexandra Srnková
Copywriter Senior: Martin Motáček, Kristína Pavlendová
Copywriter: Lucia Kekeňáková
Account Manager: Michal Kopriva
Produkcia: JOJ Production, Katarína Kintlerová
Réžia: Tomáš Řehořek