V novej kampani Telekomu je hlavnou hrdinkou dievčatko, bábika a ešte niekto (VIDEO)

V novej kampani Telekomu je hlavnou hrdinkou dievčatko, bábika a ešte niekto (VIDEO)

Telekom prichádza s novou televíznou reklamou. Hlavnou hrdinkou je malé dievčatko a jej obľúbená hračka – bábika, s ktorou prežíva deň plný hier a zábavy. V niečom je však táto bábika iná ako ostatné. Čo to je, sa diváci dozvedia až v závere reklamy. 

V reklame so sloganom „Máte v rukách celý svet“, ktorej kreatívu zastrešila agentúra MUW Saatchi & Saatchi, operátor komunikuje výrazné navýšenie dát v mobilných paušáloch, ktoré operátor poskytol svojim zákazníkom bezplatne počas viazanosti.

„Už minulý rok, keď sme našim klientom dali trikrát neobmedzené mobilné dáta, sme si potvrdili, že ak ich ľudia majú, tak ich aj náležite využívajú, a to bez ohľadu na svoj vek. Záleží nám na našich zákazníkoch a chceme, aby boli vždy online, keď to potrebujú. Preto sme im zadarmo a výrazne navýšili dáta v paušáloch. Je už iba na nich, či ich využijú na zábavu, prácu či online stretnutia s rodinou,“ hovorí Petra Novotná, šéfka marketingu v Slovak Telekome.

 

Telekom v reklame ukazuje aj to, ako sa komunikácia medzi starými rodičmi a ich vnúčatami za posledný rok zmenila. „Náš syn prežil väčšinu svojho života v čase pandémie, a babky ho preto videli minimálne. Každodenné videohovory sa tak stali pekným zvykom, ktorý u nás funguje aj mimo lockdownu,“ hovorí Kamil Charvát z MUW Saatchi & Saatchi. „Vďaka nim majú šancu vidieť a tešiť sa z toho, ako sa mení a rastie,“ dodáva.

Produkciu reklamy zastrešil Protos Productions a vznikla pod taktovkou českého režiséra Roberta Hloza. Hoci sa natáčalo v Bratislave, schvaľovanie prebiehalo na diaľku – klient, ako aj agentúra, neboli prítomní na pľaci. So spotom sa diváci okrem televízneho vysielania stretnú aj na YouTube a v podobe rôznych strihov aj na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Ivana Daučíková, Klaudia Linkeschová
Creative director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Roman Hríbik
Art director: Veronika Holaňová
Unit director: Tatiana Hrutková
Account manager: Lenka Časnovská
Strategy planner: Kamil Charvát
Produkcia: Protos Productions
Réžia: Róbert Hloz
Kamera: Marián Ontko
Strih: Marek Kráľovský
Post-production: Ekran
Zvuková produkcia: K2 zvuk
Hudba: Viktor Hazard
Mediálna agentúra: Wavemaker