Telekom ukazuje obyčajného automechanika a rešpekt (VIDEO)

Telekom ukazuje obyčajného automechanika a rešpekt (VIDEO) Reprofoto Telekom

Telekom pokračuje v komunikačnej stratégii založenej na rešpekte aj v najnovšom reklamnom spote na Magio TV s automechanikom, ktorý je pohrúžený do sledovania telenovely. Na konci videa divák zistí ako to s automechanikom a telenovelou v skutošnosti je:

Telekom príbehom o mechanikovi a futbalovom fanúšikovi, z ktorého sa vykľuje dobrovoľník v domove seniorov, ukazuje, že téma rešpektu je široká a dá sa na ňu pozrieť z mnohých uhlov. Kým v úvodnej kampani operátor načrtol témy, ktoré ľudí rozdeľujú, v tej nadväzujúcej to trochu odľahčil: „Veríme, že téma osamelých seniorov je v kontexte rešpektu veľmi dôležitá. Ľudí by sme chceli týmto príbehom inšpirovať a ukázať im, že rešpekt môže prameniť aj z maličkostí, ktoré robíme pre druhých,“ hovorí o spote Ivana Polohová z MUW Saatchi & Saatchi.

 „Magio TV už dlhodobo prináša našim zákazníkom najlepší výber programov. V tejto kampani bolo naším cieľom okrem toho ukázať, že si môžu svoj obľúbený program pozrieť kdekoľvek a kedykoľvek. Veríme, že si v nej diváci všetkých generácií nájdu svoj obľúbený program. Keď to navyše bude niečo, čo ich dokáže spájať, je to ešte krajšie,“ približuje Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie v Slovak Telekom.

Kampaň odštartovala 40-sekundovým TV spotom, ktorý sa natáčal vo viacerých bratislavských lokalitách. O réžiu sa postaral Marek Partyš a produkciu Protos Productions. Kľúčový vizuál nafotil Jakub Klimo.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Klaudia Linkeschová, Ondro Mikuš
Creative Director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Sabina Lukáčová, Ivana Viteková, Juraj Chmel
Art Director: Veronika Holaňová, Matej Ježko
Unit Director: Tatiana Hrutková
Account Manager: Zuzana Havranová
Strategy Planner: Kamil Charvát
Réžia a strih: Marek Partyš
Kamera: Marián Ontko
Produkcia: Protos Productions
Fotografia: Jakub Klimo
Mediálna agentúra: Wavemaker