Milan Ondrík si v spote 365-ky doslova skočil po hypotéku (VIDEO)

Milan Ondrík si v spote 365-ky doslova skočil po hypotéku (VIDEO) Reprofoto 365.bank

Komunikačný koncept 365.bank „Jednoduchšie, ako ste čakali“ pokračuje ďalším dielom reklamného sitcomu. Tentokrát si jeden z hlavných protagonistov ako parašutista doslova skočí po hypotéku. Pretože ako odkazuje samotná banka, s hypotékou od 365.bank to dobre dopadne.

V reklamnom spote 365-ka opäť vsadla na dvojicu v podaní hercov Martina Nahálku a Milana Ondríka. Tentokrát sa scéna odohráva v oblakoch. Obaja skáču padákom. Banka tak pokračuje vo viacdielnom reklamnom sitcome, ktorého súčasťou je opäť živé tlieskajúce publikum.
Nahálka sa obáva, ako dopadne, no nie skok padákom, ale jeho výška úroku na hypotéke. So sloganom „Skočte si do 365-ky. S hypotékou od nás to dobre dopadne!“, ktorý je tématicky zasadený do deja, banka odkazuje priamo na úver na bývanie. Hypotéku si môžu jej klienti vybaviť veľmi jednoducho aj prostredníctvom online žiadosti v mobile, informuje banka v tlačovej správe.

„Vychádzame z reálneho sentimentu na trhu, a to z obavy, ktorú ľudia môžu mať z precenenia hypoték, ak ich v najbližsom období čaká refixácia sadzby. Keďže ako banka pre dnešných ľudí sa snažíme reagovať na ich potreby, prichádzame s takou ponukou, vďaka ktorej nemusia mať obavy, či ich hypotéka „dobre dopadne.“ Zároveň je pre nás samozrejmá jednoduchosť, zrozumiteľnosť modernosť a digitálnosť produktov a služieb. A k tejto filozofii ladíme aj naše reklamné spoty. Koncept sitcomu skóroval už v minulom období vysokou mierou páčivosti a zrozumiteľnosti a baví nás ho rozvíjať ďalej. Kreatívna agentúra, produkcia a samozrejme aj režisér ho opäť posunuli do nevšedného set-upu, ktorý veríme, že bude divákov opäť baviť,“ hovorí Tereza Molnár, brand & CX director 365.bank.

TV spot sa už tradične nakrúcal pred reálnym publikom s priznaným „backstage“ záberom na scéne, ktorá je ladená do korporátnej mintovej farby. Rovnako priznané sú aj závesy „parašutistov“, z ktorých je jasné, že ide len o bezpečný javiskový trik. Kampaň 365.bank pochádza z dielne reklamnej agentúry Wiktor Leo Burnett. Nový spot bude nasadený od 11. marca. Na komunikačný koncept „Jednoduchšie, ako ste čakali“ aj s novým reklamným spotom nadväzuje tiež interná, online, PR a social media komunikácia. V rámci kampane pribudnú aj rádio spoty.

Vizitka kampane
Klient: 365.bank
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Peter Michalka
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Director: Terézia Ščasnovičová
Copywriter Senior: Ladislav Macko, Peter Michalka
Account Director: Michal Kopriva
Account Manager: Romana Juhásová
Produkcia: RIGHT&STUFF
Executive Producer: Viktor Šesták
Executive Director: Petra Kyrra Barčáková
Production Manager: Dagmar Regitková
Réžia: Dan Růžička
DOP: Lukáš Teren
Herci: Milan Ondrík, Martin Nahálka