Brigáda s influencerom! Slovenská sporiteľňa prináša mladým skvelú príležitosť na partytimejob.sk (VIDEO)

Brigáda s influencerom! Slovenská sporiteľňa prináša mladým skvelú príležitosť na partytimejob.sk (VIDEO)

Najväčšia digitálna banka spustila novú online kampaň, vďaka ktorej si budú môcť mladí od 15 do 26 rokov vyskúšať prácu u influencera, niečo sa od neho naučiť a zarobiť si! Prvými tvárami kampane sú Adam Pavlovčin, Patrabene a Oski Barami.

 

Nájsť si brigádu snov a zároveň sa zabaviť. Taká je nová online kampaň Slovenskej sporiteľne zameraná na mladých. Zapojiť sa do súťaže a na jeden deň pracovať so známym influencerom je pritom veľmi jednoduché. Stačí mať študentský účet v Slovenskej sporiteľni a zaregistrovať sa na partytimejob.sk.

Kampaň práve štartuje a v auguste prináša napríklad aj možnosť zažiť festival Lovestream. Brigádnik bude mať na festivale pod palcom stánok s merchom ADONXS. Ďalší zase pomôže Patra Bene spracovávať objednávky v jej internetovom papiernictve Inspiary a tretí bude vymýšľať obsah pre jedného z najpopulárnejších influencerov Oskiho Baramiho. Okrem jedinečného zážitku k brigádam patrí aj odmena 100 eur za deň práce.

„Partytimejob je nová komunikačná platforma Slovenskej sporiteľne pre mladých ľudí. Spája svet práce a zábavy so svetom peňazí. S prvou brigádou často prichádza rozhodnutie založiť si prvý účet. Chceme byť pri nich, keď otvárajú dvere do sveta vlastných peňazí a okrem účtu im pri tejto príležitosti ponúkame zábavu vo forme exkluzívnych brigád u influencerov. So Slovenskou sporiteľňou ich tak nebude spájať len účet a karta v mobile, ale aj zábava, ktorú vďaka nám zažijú,“ vysvetľuje Peter Holík, Head of Brand Strategy and Communication Slovenskej sporiteľne.
Kampaň bude prebiehať v digitále, na sociálnych sieťach a na profiloch influencerov. V letnej fáze prináša joby u influencerov, platforma je však dlhodobý koncept, ktorý bude banka ďalej sezónne rozvíjať. Na webe partytimejob.sk mladí ľudia nájdu nielen súťaž o brigády, ale tiež zaujímavosti zo sveta práce od partnera profesia.sk. Zároveň aj ponuku brigád pre študentov od skutočných zamestnávateľov.

Vizitka kampane:
Klient: Slovenská sporiteľňa
Kreatívna agentúra: Zaraguza
Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek
Strategist: Patrícia Reichlová
Art Direction: Martin Ondrušek, Andrej Nemček
Social Media: Martin Rajec, Dominika Turcerová
Copywriters: Hugo Pauliny, Karin Hornáčková, Jozef Plichtík
Graphic Designer: Richard Novák
Account Management: Juliana Priatková, Veronika Chlpeková
Produkcia: Jánošíci Produkčná družina
Fotograf: Kubo Krížo
Video: Viliam Jánošík
Mediálna agentúra: Wavemaker