Získať pôžičku sa dá rýchlo a bez makačky. Odkazuje Milan Ondrík v najnovšom spote 365.bank

Získať pôžičku sa dá rýchlo a bez makačky. Odkazuje Milan Ondrík v najnovšom spote 365.bank Foto: 365.bank

Mať 10 tis (eur) je rýchlejšie ako spraviť 10 tisíc (krokov). Presvedčí sa o tom aj Martin Nahálka v najnovšom spote 365.bank. Pretože získať pôžičku v Trišesťpäťke je, na rozdiel od cvičenia na stepperi, rýchlejšie a aj bez námahy. Dokonca sa dá cez aplikáciu vyklikať a načerpať za pár minút aj z fitnescentra, v ktorom sa odohráva dej jej najnovšieho TV spotu.

 365.bank dnes spúšťa svoju septembrovú komunikáciu k spotrebnému úveru, ktorá je založená na produktových benefitoch v podobe rýchleho načerpania, ale aj výhodného úroku bez poplatku za poskytnutie pôžičky. Banka pokračuje v doterajšom koncepte postavenom na reklamnom sitcome, ktorý prináša svoje piate pokračovanie.

V hlavných úlohách prináša opäť obľúbených slovenských hercov Milana Ondríka a Martina Nahálku, s ktorými sa možno stretnúť nielen v jej reklamách, či na doskách divadla, ale aj na plátnach slovenských kín. Spot je opäť založený na vtipnom dialógu oboch protagonistov a lícuje s nosným posolstvom kampane.

„Jednoduchosť a rýchlosť je to, čo považujeme za kľúčové pokiaľ je reč o bankových službách. V dnešnej uponáhľanej dobe nemajú dnešní ľudia priestor na komplikované a zdĺhavé procesy, a to platí aj v prípadoch, kedy ide o peniaze. Vďaka mobilnej aplikácii resp. jednou návštevou na pobočke vybavia klienti rýchlo a jednoducho aj pôžičku, ktorá je nosným produktom v rámci našej najnovšej komunikácie,“ hovorí Tereza Molnár, brand, communication & CX director v 365.bank.

Aktuálny spot sa odohráva vo fitnescentre, čím banka ilustruje hlavnú myšlienku kampaňovej komunikácie, že mať 10 tis. (eur) je rýchlejšie a menej namáhavejšie ako spraviť 10 tisíc (krokov) na cvičiacom stepperi. Paralela má upriamiť pozornosť na nosné výhody pôžičky, ktorú môžu klienti načerpať vo výške od 300 do 20 tis. eur do pár minút na pár klikov v aplikácii alebo až do výšky 40 tis. na jednu návštevu pobočky.

Samotný spot pritom prešiel miernym vizuálnym a zvukovým refreshom, pričom pribudol postprodukčne pripravený opener a hudobný podmaz. Banka v ňom po prvykrát predstavuje aj na mieru komponované zvukové logo od hudobného producenta Viktora Hazarda, ktoré je navyše upravené prostredníctvom neónového efektu. V rámci produkcie Trišesťpäťka opäť stavila na príznačné mintové prevedenie javiska s priznaným backstage záberom a divákmi. Spot pochádza z dielne jej dvornej agentúry Wiktor Leo Burnett.

Vizitka kampane

Klient: 365.bank
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Peter Michalka
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Director: Terézia Ščasnovičová, Richard Sokol
Copywriter Senior: Ladislav Macko, Peter Michalka
Account Director: Michal Kopriva
Account Manager: Romana Juhásová 
Produkcia: Revers Films
Executive producer: Adam Noška
Production manager: Lucia Horváthová
Réžia: Tomáš Řehořek
DOP: Martin Chlpík
Herci: Milan Ondrík, Martin Nahálka