Inžinier Tomáš z O2 povie v kampani len jednu vetu: No do...! (VIDEO)

Inžinier Tomáš z O2 povie v kampani len jednu vetu: No do...! (VIDEO) Reprofoto youtube O2

Najnovšia kampaň O2 Slovakia ukazuje zamestnanca Tomáša Kinika – inžiniera O2 sietí – pri každodennej práci. Jeho úlohou je zlepšovať kvalitu 5G siete po celom Slovensku. Televízny spot zobrazuje tvrdú prácu, krásne výhľady, s ktorými sa stretáva, ale aj bežnú reakciu inžiniera, keď zistí, že si zabudol v aute kartičku.

„Podarilo sa nám nájsť koncept, v ktorom prepájame enormné úsilie našich zamestnancov, ktorí dlhodobo makajú na modernizácii sieťovej infraštruktúry s ľudským prístupom samotného inžiniera O2 sietí Tomáša,“ približuje Lucia Petrášová, riaditeľka značky a komunikácie v O2.

Nová kampaň operátora ukazuje, ako zamestnanci v O2 Slovakia a CETIN Networks rozširujú po Slovensku 5G sieť, ktorá je momentálne dostupná pre 81,4 % ľudí a prináša najmä rýchlejšie a stabilnejšie dátové pripojenie.

"Chápeme, že vnímanie kvality siete je pre zákazníkov kľúčové a niekedy veľmi subjektívne. Preto sme sa rozhodli ukázať reálneho človeka, ktorý je za tým všetkým," hovorí Šimon Gál, kreatívny líder kampane z TRIAD-u.

Kampaň prebieha naprieč viacerými kanálmi, vrátane televízie, rádia, outdoorových formátov a online platforiem. V online priestore sa zameria na vysvetlenie procesu modernizácie siete a priblíženie výhod 5G technológie.

Kampaň má tiež regionálnu rovinu. V každom okrese, kde O2 zmodernizovalo sieť, budú na bigboardoch, citylightoch a online formátoch upravené panorámy tak, aby boli typické pre danú lokalitu. Tým chce O2 zdôrazniť regionálny rozmer a špecifickosť svojej siete, a tak komunikovať priamo s miestnymi zákazníkmi.

 

Vizitka kampane:
Klient: Lucia Petrášová, Natalia Sinay, Štefan Póša, Dominika Šugareková, Lukáš Valla
Agentúra: TRIAD
Creative director: Martin Woska, Šimon Gál
Produkcia: Hitchhiker Films
Réžia: Milan Balogh
Fotograf: Matúš Bence