Na JOJ prichádza druhá séria Som mama, o čom bude?

Na JOJ prichádza druhá séria Som mama, o čom bude? Foto JOJ

Po niekoľkých týždňoch od posledného dielu seriálu Som mama, prichádza televízia JOJ s druhou sériou.


Komediálny seriál je inšpirovaný rovnomennou knihou Kristíny Tormovej, ktorá hrá v seriáli hlavnú úlohu - nezávislú Tinu, ktorej život obráti naruby nečakané tehotenstvo a narodenie dvojičiek.

"Zásnubami neskončil vzťah Tiny a Roba. Ako to už v živote býva, opäť ich čakajú životné prekážky," píše JOJ. Prvý diel druhej série odvysiela JOJ v stredu 16. januára o 20:35. Seriál bude televízia vysielať každú stredu.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Som mama

Hrajú: Kristína Tormová, Jiří Havelka, Zuzana Kanócz, Ján Dobrík, Daniela Šencová, Štefan Martinovič, Michaela Čobejová, Ady Hajdu a ďalší.

O čom bude druhá séria?

Niekoľko mesiacov od zásnub všetci kamaráti očakávajú svadbu Roba s Tinou, ale prvou spoločnou akciou je nakoniec niečo úplne iné. Život je zmena a Tina konečne pripustí, že by sa s Robom mohli presťahovať z malého bytu do väčšieho. No ani Tinin byt nezostane dlho opustený a okamžite sa doňho nasťahujú noví nájomníci. Agáta s Igorom čakajú ďalší prírastok do rodiny a Majko s Darinkou už usilovne pripravujú oslavu prvých narodenín Chloe.

Odporúčame aj: Titulnú skladbu k seriálu Som mama naspievala známa kapela, pozrite si videoklip

Nový domov priniesol Tine s Robom aj nové výzvy, ktoré musia spoločne prekonať. Alebo by aspoň mali. Zato jej starý byt otvára v jeho nájomníkoch skoro zabudnuté emócie a hrozia výbuchom. Robo sa stále učí pracovať s nedostatkom spánku, ktorý sa mu nedarí maskovať. Igor je čoraz väčšou trénerskou hviezdou materského centra. Tina zisťuje, že bez vodičáku život nebude jednoduchý a ako obvykle sa spolieha na pomoc svojich kamarátok.