Seriál Nový život prichádza s treťou sériou, čo bude nové? (VIDEO)

Seriál Nový život prichádza s treťou sériou, čo bude nové? (VIDEO) Foto: JOJ

Seriál Nový život sa 15. januára vráti na obrazovky TV JOJ so svojou treťou sériou.

 

Hlavné postavy totiž čakajú neľahké životné situácie, rôzne peripetie, väčšie, či menšie problémy, ale aj veľa krásnych a romantických chvíľ. „Tretia séria pokračuje s obľúbenými postavami, ktoré sú naše hlavné. Paľo, Lucia, Dušan, Alena, Loho, Kapusta, Evald, Vanda. To je gro postáv, ktoré tvoria dej. Budeme sledovať ich osudy aj naďalej,“ začala svoje rozprávanie o tretej sérii kreatívna producentka Danica Hričová.

Pre všetkých netrpezlivých divákov prezradila, na čo sa v nových častiach môžeme tešiť. „Lucii sa konečne narodilo dieťa, takže budeme sledovať Paľove a Evaldove otcovstvo. Budeme sledovať, ako sa s tým títo dvaja potýkajú a narábajú s tým. Budú bojovať o to, kto z nich bude lepší otec. Čaká nás prekvapenie aj v podobe vzťahu Dušana a Aleny. Diváci budú môcť sledovať, či tento pár spolu nakoniec bude alebo nebude. Môžem prezradiť, že ich ešte čaká veľké množstvo peripetií,“ zhodnotila.

​Na každom nakrúcaní panovala príjemná atmosféra a to aj napriek tomu, že na pľaci platia prísne hygienické a protipandemické opatrenia. „Veľmi sa teším, že projekt pokračuje. Myslím, že projekt si to zaslúži. Je to aj vďaka tomu, že máme nesmierne pozitívne divácke reakcie na naše postavy, na naše dejové línie a vôbec na celý seriál. Myslím, že hovorím nielen za seba, ale aj za celý štáb. Od prvého po posledného človeka, ktorý tu pracuje,“ dodala Hričová.